• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

KOTONA ASUEN SENIORIHOIVA -KETJUN TOIMIPISTEISSÄ KASVUA

Koronavirusepidemia ja poikkeusolot vaikuttavat monella lailla, etenkin omissa kodeissaan asuvat riskiryhmiin kuuluvat tarvitsevat enemmän hoivaa ja avustamista jos omaiset ovat Uusimaan rajan toisella puolen. Kotona Asuen Seniorihoiva -ketju tarjoaa palveluitaan auttaen asiakkaitaan eri tavoin selviämään poikkeusoloissa. Koronavirusepidemian myötä osassa ketjun toimipisteissä on havaittavissa  merkittävää kasvua.

Riskinryhmään kuuluvat ja avustamista tarvitsevat eivät pärjää kotona yksin, varsinkin nyt korona-aikana heidän palveluiden tarve korostuu entisestään. Kotona Asuen Seniorihoiva -ketju palvelee asiakkaitaan poikkeusaikana huomioiden tietenkin viranomaisohjeistukset ja innovoiden palveluitaan tilannetta vastaaviksi.

Kotona Asuen Seniorihoiva -ketjun toimitusjohtaja Olli Houttu kertoo: ”Koronavirusepidemia ja poikkeusolot vaikuttavat asiakkaidemme hoivaan, sillä ikäihmiset kuuluvat riskiryhmään. Jatkamme asiakkaidemme avustamista, sillä suurin osa asiakkaistamme ei pärjää kotonaan enää yksin ja omaiset saattavat asua ”rajan väärällä puolella”. Kauppa- ja asiointiapu voidaan myös hoitaa siten, ettemme kohtaa asiakasta henkilökohtaisesti vaan jätämme esimerkiksi ruokaostokset kotiovelle. Asiakkaiden ja HOIVANantajiemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Riskit virukselle altistumiseen ovat suuret ja tästä syystä tiedotamme ja ohjeistamme jatkuvasti HOIVANantajiamme aktiivisesti suojautumisen, hygienian ja liikkumisten suhteen. Emme lähetä sairaana olevia tai oireilevia työntekijöitä asiakkaidemme kotiin. Seuraamme myös säännöllisesti viranomaistiedotteita koronaviruksesta, ja tiedotamme aktiivisesti HOIVANantajiamme tilanteen kehittymisestä.”

Houtun mukaan vallitsevasta koronaepidemiasta johtuen Kotona Asuen Seniorihoiva -ketjun liiketoiminnassa kokonaisuutena on hieman laskua sillä esimerkiksi hoivakodit ovat pääsääntöisesti estäneet ulkopuolisten pääsyn tiloihin, mutta hän näkee, että palveluille riittää kuitenkin jatkossakin kysyntää, koska suurimmalle osalle heidän asiakaskuntaansa palvelut ovat elintärkeitä. Houttu iloitsee, vaikka poikkeustilanne on tuonut haasteita, niin osalla toimipisteistä on mennyt todella hyvin kertoen: ”Tänä vuonna aloittaneet Kotkan ja Oulun yrittäjät ovat päässeet mukavaan vauhtiin. Myös Kotkassa päästään jo break-even-pointiin huhtikuun aikana, vain kolmen kuukauden aktiivisen toiminnan jälkeen. Vuosi sitten tammikuussa Tampereella aloittanut toimipiste rikkoo myös myyntiennätyksiä eli kasvua tapahtuu joka kuukausi!”


Franchise News 9.4.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta