• Facebook
  • x
  • Linkedin

Laatutakuu vahvistui Pirkanmaan alueella - uutena yrittäjänä aloitti Oussama Ben Hassine

Oussama Ben Hassine aloitti Laatutakuu-yrittäjänä Pirkanmaan alueella 1.6.2022. 

Oussama Ben Hassinelta löytyy siivoustyön kokemusta entuudestaan yli viiden vuoden ajalta. Nyt Hassine jatkaa uraansa siivouksen parissa Laatutakuu-yrittäjänä Best of Ben –yrityksensä kautta.

Hassine on opiskellut sekä työskennellyt usean vuoden ajan ennen siivousyrittäjän uraansa hotellialan parissa, muun muassa kotimaassaan Tunisiassa. Suomeen saapuessaan hän työskenteli toisen Laatutakuu-yrittäjän alaisuudessa noin 1,5 vuoden ajan, auttaen ja tarpeen tullen tuuraten tätä siivouskohteiden hoidossa. Hassine kertoo, että hän oppi tuolloin paljon siivoustyöstä sekä yrittäjyyden arjesta. Tämän jälkeen Hassine työskenteli toiselle siivousyritykselle noin neljän vuoden ajan ennen kuin päätyi hakemaan siivousalan yrittäjäksi. Hänet on palkittu siivousuransa aikana useaan otteeseen esimerkiksi vuoden parhaan työntekijän tittelillä.

”Ystävä kannusti minua lähtemään Laatutakuu-yrittäjäksi. Hän kehui minua osaavaksi ammattilaiseksi, jonka kannattaa ehdottomasti liittyä Laatutakuun yrittäjien joukkoon”, Hassine kertoo. Hän toteaa, että tämän lisäksi usko omaan ammattitaitoon ja osaamiseen kannustivat yrittäjyyteen. Yrittäjyys tarjosi myös uusia mahdollisuuksia Hassinelle kehittää osaamistaan ja palvelutarjontaansa.

Laatutakuu -siivousyrittäjäksi ryhtyminen on Hassinen mukaan lähtenyt käyntiin positiivisissa merkeissä ja se on vastannut hänen odotuksiaan. Tavoitteenaan Hassine kertoo olevan oman osaamisensa ja ammattitaitonsa kehittämisen ja mahdollisuuden laajentaa yrittäjyystoimintaansa tulevaisuudessa. ”Haluan aina oppia uutta ja kehittyä työssäni”, Hassine toteaa.

Franchise News 3.6.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta