• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

LAATUTAKUUN UUDELLA SIIVOUS+ -PALVELULLA VOIDAAN VÄHENTÄÄ TARTUNTATAUTEJA SEKÄ SAIRAUSPOISSAOLOJA

Laatutakuu -ketju on uudistanut siivouspalveluaan tavoitteenaan vähentää tartuntatautien leviämistä asiakkaidensa tiloissa samalla vähentäen sairauspoissaoloja asiakasyrityksissään. Näin uusi Siivous+ palvelu muuttaa siivouspalvelun kulusta investoinniksi.

Laatutakuun tavoitteena on vastata nopeasti ja tehokkaasti muuttuvan maailman tarpeisiin, asiakasta kuunnellen, mutkattomasti palvellen ja ympäristö huomioiden. Tarpeita vastaaviksi ketju on kehittänyt Siivous+ palvelun, jossa ketjun asiakkaat saavat jatkossa tavallista tehokkaamman, haitallisia mikrobeja tuhoavan palvelun ilman uutta sopimusta tai lisämaksuja. Siivous+ -palvelun toteuttaa aina tuttu Laatutakuu -siivousyrittäjä säännöllisen ylläpitosiivouksen yhteydessä.

Palvelun tarkoituksena on estää mikrobien tahaton levittäminen tilasta toiseen sekä estää tehokkaasti taudinaiheuttajien leviäminen pyyhkimällä kaikki kriittiset kosketuspinnat, kuten kahvat, hissipainikkeet ja vesihanat ihmisille ja ympäristölle turvallisilla desinfioivilla aineilla. Palvelussa korostuu oikea siivousjärjestys puhtaasta likaiseen ja eri siivousalueiden omien, värikoodattujen ja tehokkaiden mikrokuituvälineiden käyttö. HEPA (High Efficiency Particulate)-suodattimien avulla siivooja poistaa pölynimurin poistoilmasta pölyn, siitepölyn, bakteerit ja muut partikkelit lähes sataprosenttisest parantaen sisäilman laatua ja turvallisuutta.

Laatutakuun uuden Siivous+ -palvelun tavoitteena on myös vähentää tartuntatautien leviämistä asiakkaidensa tiloissa. Näin sairauspoissaolot vähenevät samalla, kun henkilökunnan turvallisuuden tunne ja viihtyvyys lisääntyy

Franchise News 16.9.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta