• Facebook
  • x
  • Linkedin

Marko Saurén valittiin Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi jo kolmannen kerran peräkkäin

Espoolainen Marko Saurén valittiin jo kolmannen kerran Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi 10 yrittäjän joukosta. Saurén omistaa viisi McDonald’s-ravintolaa Uudellamaalla.

Marko Saurén valittiin Vuoden 2022 McDonald’s -yrittäjäksi 10 yrittäjän joukosta. Saurén omistaa Helsingin Pukinmäen ja Kivikon, Espoon Kauniaistentien, Vantaan Kaivokselan ja Lohjan Lempolan McDonald’s-ravintolat.

Saurén on ollut mukana Suomen McDonald’sin toiminnassa jo yli 35 vuoden ajan muun muassa ketjun operatiivisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Yrittäjänä Saurén on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Saurénin ravintolat työllistävät yhteensä noin 350 henkilöä.

Vuoden McDonald’s -yrittäjän tunnustuksen valintaperusteita olivat muun muassa McDonald’sin brändin vahvistaminen, henkilökunnan viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaspalveluun ja -kokemukseen panostaminen sekä asiakasmäärien ja myynnin erinomainen kehittyminen.

”Markolla on vilpitön halu parantaa omaa sekä kaikkien sidosryhmiensä toimintaa. Hän ymmärtää arvojen merkityksen ja niiden kautta johtamisen tärkeyden. Markon pitkäjänteinen työ tuo joka vuosi huikeita tuloksia, ja hänen ravintoloiden myynnin kasvu on vuodesta toiseen Suomen huippua. Tämä kertoo pitkäjänteisestä työstä ravintoloiden kehittämisen eteen. Markon uusi ravintola-avaus joulukuussa 2022 Lohjalla oli todellinen menestys”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

”Olen todella otettu saadessani työskennellä aivan upeiden ihmisten ympäröimänä. Meillä jokainen tekee vilpittömästi parhaansa päivästä toiseen niin toistensa kuin asiakkaidemme eteen. Kun joukko alan parhaita ammattilaisia toimii yhdessä, niin syntyy tällaisia tuloksia”, Saurén iloitsee.

Saurénin omistama Kauniaistentien McDonald’s Espoossa valittiin vuoden 2022 McDonald’s-ravintolaksi. 

Franchise News 24.1.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta