• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Marko Saurén valittiin Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi jo toisen kerran peräkkäin

Espoolainen Marko Saurén valittiin Vuoden 2021 McDonald’s -yrittäjäksi 11 yrittäjän joukosta.

Marko Saurén valittiin Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi jo toistamiseen. Saurén omistaa Helsingin Pukinmäen ja Kivikon sekä Espoon Kauniaistentien McDonald’s-ravintolat.

Saurén on ollut mukana Suomen McDonald’sin toiminnassa jo yli 35 vuoden ajan muun muassa ketjun operatiivisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Saurénin ravintolat työllistävät yhteensä noin 200 henkilöä. Lisäksi hänen ravintolansa työllistävät myös osatyökykyisiä, jotka tekevät oman osuutensa tehtävistä, joita McDonald's-ravintolassa tarvitaan erinomaisen asiakaskokemuksen mahdollistamiseksi.

Vuoden McDonald’s -yrittäjän tunnustuksen valintaperusteita olivat muun muassa McDonald’sin brändin vahvistaminen, henkilökunnan viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaspalveluun ja -kokemukseen panostaminen sekä asiakasmäärien ja myynnin erinomainen kehittyminen.

”Marko on onnistunut kaikilla tunnustukseen kriteereinä olevilla osa-alueilla. Hän elää myös todeksi ketjumme arvoja ja toimii hyvänä esimerkkinä muille, niin yrittäjille kuin henkilökunnalle. Markon ravintoloissa asiakkaat ja oma henkilökunta ovat keskiössä, mikä näkyy myös työtyytyväisyystutkimuksissamme”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

”Olen todella ylpeä ja otettu saamastamme huomionosoituksesta. On kunnia saada tehdä töitä kaikissa ravintoloissani aivan upeiden, sitoutuneiden ja ammattitaitoisten ihmisten kanssa. He ovat saaneet nämä tulokset aikaan””, Saurén iloitsee.

Franchise News 22.6.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta