• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

McDonald’s laajentaa kotiinkuljetustaan Keravalle ja Järvenpäähän

McDonald’s -ketju laajentaa kotiinkuljetustaan Keravalle ja Järvenpäähän yhteistyössä Woltin kanssa, jonka jälkeen McDelivery-kotiinkuljetus on tarjolla yhteensä 32 McDonald’s-ravintolassa ja 19 kaupungissa eri puolilla Suomea.

McDonald’s aloitti kotiinkuljetusyhteistyön Woltin kanssa Keravalla ja Järvenpäässä 27.2.2020. Asiakas voi näin tilata Woltin kautta kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa.

McDonald’sin Suomen toimitusjohtaja Olli Johansson kertoo kotiinkuljetusmahdollisuuden lisäävän ruoan tilaamisen vaivattomuutta ja parantaa näin myös mahdollisuuksia palvella suurempaa asiakasjoukkoa.

Woltin maajohtaja Henrik Pankakosken mukaan tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tekemällä hyvän ruoan tilaamisesta mahdollisimman yksinkertaista. Pankakoski toivoo, että Keravalla ja Järvenpäässä otetaan palvelu innolla vastaan.

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa,Woltin lähettikumppani noutaa ruoan ja asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Woltin mobiilisovelluksessa. Kotiinkuljetus toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan.

McDonald’s-yrittäjä Tomi Hurme on innoissaan Wolt-kotiinkuljetuspalvelusta kertoen sen monipuolistavan palveluvalikoimaa sanoen: "Uskon, että asiakkaamme ottavat kotiinkuljetuksen positiivisesti vastaan, sillä se tuo ravintolan lähemmäs asiakkaitamme”.


Franchise News 27.2.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta