• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

McDonald’sin arvostettu President’s Award -palkinto Jutta Huikolle

Suomen McDonald’sin hankintapäällikkö Jutta Huikko sai arvostetun President’s Award -palkinnon, joka on McDonald’sin työntekijöilleen myöntämä kansainvälinen tunnustus.

President’s Award -palkinto on korkein mahdollinen tunnustus, jonka McDonald’sin työntekijä voi saada. Palkinto myönnetään erittäin harvoille ja vuosittain vain noin prosentti McDonald’sin toimistotyöntekijöistä saa palkinnon.

McDonald’s -ketju valitsi Suomen hankintapäällikkö Jutta Huikon President’s Award -palkinnon saajaksi.  Yli 13 vuotta McDonald’sissa työskennellyt Huikko toimii hankintapäällikkönä pohjoismaisessa hankintaorganisaatiossa vastuualueinaan logistiikka, leipomotuotteet sekä operatiiviset tavarahankinnat. Ennen pohjoismaista tehtäväänsä hän toimi ostopäällikkönä Suomen McDonald’sin organisaatiossa.

Huikko iloitsee palkinnosta ja pitää sitä tärkeänä osoituksena. ”Olen hyvin kiitollinen ja ilahtunut näin arvostetun palkinnon saamisesta. Näen palkinnon myös osoituksena hankintaorganisaation arvostuksesta ja tärkeästä roolista McDonald’sissa”, Huikko sanoo.

Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson onnittelee Huikkoa saamastaan tunnustuksesta sanoen: ”Jutta on tehnyt hienoa työtä hankinnassamme jo pitkään, ja hänellä on ollut merkittävä rooli Suomen McDonald’sin toiminnassa. Viimeisimmän poikkeusvuoden aikana Jutta on ollut tärkeässä roolissa varmistamassa raaka-aineiden saatavuutta ja laatua niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa ja onnistunut myös poikkeusaikana tässä tehtävässä erinomaisesti. Tunnustus tuli ehdottomasti oikealle henkilölle – onnittelut upeasta saavutuksesta, Jutta!”.


Kuvassa vasemmalla Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson ja oikealla Suomen McDonald’sin hankintapäällikkö Jutta Huikko.

Franchise News 15.3.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta