• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

McDonald’sin arvostettu President’s Award -palkinto Maarit Vepsäläiselle

McDonald’sin työntekijäkokemuksesta Pohjoismaissa vastaava Maarit Vepsäläinen on saanut arvostetun President’s Award -palkinnon, joka on McDonald’sin työntekijöilleen myöntämä kansainvälinen tunnustus.

President’s Award -palkinto on korkein mahdollinen tunnustus, jonka McDonald’sin työntekijä voi saada. Palkinto myönnetään erittäin harvoille ja vuosittain vain noin prosentti McDonald’sin toimistotyöntekijöistä maailmanlaajuisesti saa palkinnon.

McDonald’s -ketju valitsi McDonald’sin työntekijäkokemuksesta Pohjoismaissa vastaavan Maarit Vepsäläisen President’s Award -palkinnon saajaksi. Vepsäläinen on työskennellyt McDonald’sissa jo vuodesta 1995. Vepsäläisen ura McDonald’sissa alkoi ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen ravintolatyöntekijänä Varkauden McDonald’sissa. 26 vuoden aikana hän on työskennellyt muun muassa ravintolapäällikkönä ja -johtajana, kenttäpäällikkönä ja henkilöstöjohtajana vastaten myös franchising-toiminnoista Suomessa. Opintonsa Vepsäläinen on suorittanut McDonald’sissa työskentelyn ohessa. Vuodesta 2020 alkaen Vepsäläinen on johtanut Pohjoismaiden yhteisiä henkilöstöprojekteja tehtävänimikkeenään Nordic Head of Employee Experience.

Vepsäläinen iloitsee palkinnosta ja pitää sitä tärkeänä osoituksena. ”Arvostan saamaani tunnustusta suuresti! Koen sen olevan kiitos useista matkan varrella saavutetuista yhteisistä onnistumisista. McDonald’sissa on motivoiva palkitsemisen kulttuuri sekä mahdollisuus rakentaa hyvin monipuolinen ja kiinnostava työura”, Vepsäläinen sanoo.

Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson onnittelee Vespsäläistä saamastaan tunnustuksesta. ”Maarit on ollut pitkään tärkeä osa Suomen-organisaatiotamme ja viime vuosina myös Nordic-organisaatiotamme. Hän on ollut merkittävästi mukana onnistuneessa kehityksessämme, ja olen erittäin iloinen, että pääsemme nyt palkitsemaan Maaritin President’s Award -palkinnolla. Onnittelut upeasta saavutuksesta, Maarit!” Johansson sanoo.

Franchise News 17.3.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta