• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Muksunurkka - lapsiperheet kiittävät ja ostavat enemmän

Muksunurkka on markkinoiden kompaktein leikkinurkkaus. Se soveltuu kaikenkokoisiin tiloihin. Muksunurkan avulla on helppoa parantaa lapsiasiakkaiden ja vanhempien viihtyvyyttä. 

Muksunurkan on valikoimissa suuri määrä erilaisia tuotteita, joista voidaan suunnitella tiloihin ja tarpeisiin sopivat leikkialueet perheiden ja lapsiasiakkaiden iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja tulevat myös uudestaan. 

     

Muksunurkan tuotteet soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa perheet asioivat – kuten kauppoihin, apteekkeihin, myymälöihin, hotelleihin, ravintoloihin, kuntosaleille, julkisiin tiloihin ja odotustiloihin. Tuotteet ovat hygieenisiä ja niiden ylläpito ei sido henkilökuntaa, joten käyttökustannukset ovat todella alhaiset.

     
Muksunurkka voidaan myös personoida yrityksen väreihin tai sen seinille voidaan luoda tietty kuvateema – vain mielikuvitus on rajana. Meiltä onnistuvat kädenkäänteessä kaikenkokoiset leikkinurkkaukset.

”Kun haluat, että asiakkaasi pääsevät nauttimaan palveluistasi, ostavat enemmän ja tulevat mielellään uudestaan – Muksunurkka”. www.muksunurkka.com

Franchise News 1.11.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta