• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Niini aloitti jälleen yhteistyön Franchise Newsin kanssa kasvattaen asemaa franchisingketjujen painopalvelukumppanina

Painopalveluja tarjoava Niini on aikaisemmin toiminut usean vuoden ajan Franchise Newsin yhteistyökumppanina. Niini haluaa laajentaa palveluidensa näkyvyyttä franchisingsektorilla ja toimii 22.9.2022 pidettävän franchsingsektorin ykköstapahtuman, Franchise News Dayn partnerina.   

Niini on toteuttanut yli 60 vuotta monipuolisesti painotuotteita ja graafista suunnittelua erilaisiin asiakastarpeisiin ketterästi ja nopeasti. Painotalo Niini on painotoimialan suurin perheyritys, jolle on kautta vuosikymmenten ollut tärkeää se, että asiakkaat saavat hyvää palvelua ja heidän arkeaan pystytään aidosti helpottamaan. 

Niinin arvoihin kuuluvat ilo ja hyvä meininki, ammattiylpeys ja vastuullisuus. Asiakkaan toiveet kuunnellaan tarkkaan ja autetaan viestimään helposti, laadukkaasti ja menestyksekkäästi kanavasta riippumatta. Niiniltä saa palvelut ideasta toteutukseen ja lisäksi he tarjoavat tarvittaessa painotuotteiden verkkokaupan, ihan ilmaiseksi, helpottamaan vakio- tai kampanjatuotteiden tilaamista.

Niini ja Franchise News ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Niini toimii 22.9.2022 pidettävän franchisingsektorin ykköstapahtuman, Franchise News Dayn partnerina. Näin Niini varmistaa laajan näkyvyytensä franchisingsektorin palveluntarjoajana.

Lisää tietoa Niinistä löydät Franchise News Day -osiostamme ja Niinin sivuilta.

Franchise News 23.6.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta