• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Christian Tallgren aloittaa iHelp.fi ketjun yrittäjänä Vaasassa

Suomen johtava mobiililaitteiden huoltoon ja korjauksiin erikoistunut iHelp Finland Oy on solminut uuden yhteistyösopimuksen, jonka myötä ketju avaa 17:n toimipisteensä Vaasaan. Uusi iHelp huoltopiste avautuu Vaasassa 9.4.

Uusi toimipiste sijaitsee Vaasan rautatieaseman yhteydessä olevissa tiloissa, osoitteessa Ratakatu 13.

-Olin jo pidemmän aikaa pohtinut mahdollisuutta siirtyä toisen palveluksesta yrittäjäksi ja nyt, kun tarjottiin mahdollisuutta yrittämistä kasvavalla liiketoiminta-alueella sekä hyvän brändin alla, päätin tarttua haasteeseen. Lisäksi Vaasa kasvukeskusalueena on mielenkiintoinen.-
Palvelu ja paikallisuus summaa Christian Tallgren syitä, jotka saivat hänet lähtemään iHelp.fi yrittäjäksi.

Tallgrenilla on yli 15 vuoden kokemus asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä Vaasan talousalueen yrityksistä. -Christian Tallgrenilla on vahva kokemus asiakaspalvelusta sekä laaja tuntemus Vaasan talousalueen yritysympäristöstä. Hienoa, että saimme kasvavan liiketoiminta-alueen luotsaajaksi kokeneen ammattilaisen yrittäjäksi merkittävälle Vaasan markkina-alueelle.- , kertoo Vesa-Pekka Venho, iHelp Finland Oy:n ketjuliiketoiminnasta vastaava johtaja.

iHelp Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva mobiililaitteisiin erikoistunut huoltoliike, jolla on maan kattavin huoltoliikeverkosto.


Lisätietoja antavat:
Vesa-Pekka Venho, Ketjuliiketoimintajohtaja iHelp Finland Oy, 0500 860 455, vpvenho@ihelp.fi
Christian Tallgren, Tallcon Oy, 040 526 2861


Franchise News 5.4.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta