• Facebook
  • x
  • Linkedin

Uudet yrittäjät Lappi-Koillismaa alueelle

Go On Yhtiöt jatkaa vahvaa kasvuaan avaamalla uuden toimipisteen Rovaniemelle. Lappi-Koillismaa alueella franchising-yrittäjinä aloittavat Markus Nordberg ja Marjo Nordberg-Leinonen.


Koko ikänsä pohjoisessa asuneilla yrittäjäsisaruksilla on laajat verkostot, monipuolista ammatillista osaamista sekä kokemusta monilta eri toimialoilta. Vahva kokemustausta yhdistettynä asiakkaan perusliiketoiminnan ymmärtämiseen luovat asiakkaille lisäarvoa.

-“ Luomme yhdessä vahvan tiimin ja meillä molemmilla on hyvä -twisti- eri toimialojen tuntemuksesta. Haluamme olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä pohjoisen yrittäjien kanssa ja tiedämme, että työntekijät luovat yrityksen menestyksen polun. Työntekijöissä on paljon potentiaalia, mitä ei ole vielä löydetty. Näen, että työllämme on myös yhteiskunnallista merkitystä, toteaa Markus Nordberg.

Pitkään alalla toimineen Nordberg-Leinosen mukaan päätös yrittäjyydestä kanssa syntyi helposti. Kasvavalla henkilöstöpalvelualalla he kokevat voivansa olla mukana rakentamassa työelämän tulevaisuutta ja tarjoamassa uusia urapolkuja.

-“ Tämän työn kautta saamme aitiopaikan tutustua ja tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten ja mielenkiintoisten toimialojen kanssa. Haluamme auttaa niin työnhakijoita kuin yrittäjiäkin. Olemme syntyneet ja kasvaneet yrittäjäperheessä, joten yrittäjyys on ollut pitkäaikainen haaveemme. Nautimme ihmisten kohtaamisista, se on meille molemmille hyvin luonnollista ja luontaista, kertoo Marjo Nordberg-Leinonen.

Go On Yhtiöt kattaa nyt koko Suomen

Uuden toimipisteen myötä Go On palvelee jo 18 paikkakunnalla, reilun 60 asiantuntijan voimin. Franchising-periaatteella toimivan henkilöstöpalvelualan ketjun kasvu on ollut nopeaa ja palvelut kattavat nyt koko Suomen, pääkaupunkiseudulta Lappiin asti.

-“ On hienoa saada uudet yrittäjät Pohjois-Suomeen, nyt toimintamme kattaa koko Suomen. Olemme todella tyytyväisiä uudesta aluevaltauksesta ja alueen erityispiirteet tuntevista paikallisista yrittäjistä, kommentoi Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen.

-“ Go On Yhtiöt on tarpeeksi iso ja ketterä toimija valtakunnallisesti. Uskon, että pystymme tuomaan paljon lisäarvoa koko ketjun asiakkaille mm. sesonkivaihteluissa työvoiman liikkuvuuden ja saatavuuden suhteen, jatkaa Marjo Nordberg-Leinonen.

Go On Yhtiöt on yrittäjävetoinen, suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava valtakunnallinen yritysketju. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Franchise News 4.10.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta