• Facebook
  • x
  • Linkedin

Talenom Oyj:lle uusi franchisingyrittäjä Lahteen

Talenom Oyj on solminut uuden franchisingsopimuksen, jonka myötä franchisingketjun koko kasvaa 24 yrittäjään. Nyt solmitun sopimuksen myötä yhtiö avaa franchising-toimipisteen Lahteen, missä yrittäjänä aloittaa Harri Numminen.

Franchisingtoimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchisingtoimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.
 
"Toivotamme Harrin lämpimästi tervetulleeksi yhä kasvavaan yrittäjätiimiimme. Asiakasyritykselle helpoin ja selkokielisin taloushallintokonsepti laajenee nyt entistä vahvemmin Lahden elinkeinoalueelle, missä edelläkävijän otteet tulevat varmasti tehostamaan yrittäjien arkea", sanoo Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso.
 
Talenom Oyj on kasvuyhtiö, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. Franchisingtoimintamallin laajentuminen tukee näin yhtiön orgaanisen kasvun strategiaa. Franchisingketjun laajentamista uusille paikkakunnille tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.
   

Franchise News 27.11.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta