• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

One Leasing 22.9.2022 pidettävän Franchise News Dayn partneriksi

Franchisingsektorin ykköstapahtuma, Franchise News Day on vajaa kuukauden päästä, 22.9.2022 Helsingissä VALO Work&Hotel:ssa. Jo Franchise News -kumppanina pitkään toiminut leasingrahoituspalveluja tarjoava One Leasing Finland on vahvistanut paikkansa nyt myös Franchise News Day -tapahtuman partnerina.

One Leasing Finland Oy tarjoaa ketjuille räätälöityjä leasingrahoitusratkaisuja ja -palveluja auttaen yrittäjiä rahoittamaan liiketoiminnassaan päivittäin tarvittavia työkaluja, kuten ajoneuvoja, koneita, laitteita ja kalusteita. Yritys lähti pari vuotta sitten kehittämään palveluitaan erityisesti franchisingketjuille ja niissä toimiville yrittäjille, jonka jälkeen solmi sopimuksen Franchise Newsin kanssa halutessaan laajentaa palveluidensa näkyvyyttä franchisingsektorilla.

”On hienoa olla mukana Franchise News Dayssa ja päästä kertomaan palveluistamme franchisingsektorille ja kuinka voimme tuottaa todellista lisäarvoa ketjuille palveluillamme”, One Leasing Finland Oy:n toimitusjohtaja Harri Toivonen ja myyntipäällikkö Ilkka Minkkinen sanovat tyytyväisinä.


Franchise News Day on 22.9.2022, klo 12.30-17, Helsingissä VALO Work&Hotel:ssa, os. Mannerheimintie 109. 

Tapahtuma on ketjujohdolle suunnattu ajankohtaispäivä ja verkostoitumistapahtuma. Tilaisuus on maksuton ketjujohdolle. Varmista mukana olosi vuoden franchisingykköstapahtumassa ja ilmoittaudu heti mukaan mukaan TÄSTÄ.

Franchise News 26.8.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta