• Facebook
  • x
  • Linkedin

PANCHO VILLA EXPRESS -KETJU ALOITTAA LAAJENTUMISEN HUOLTOASEMILLE

Pancho Villa Express on Pancho Villan tytärkonsepti, joka on suunniteltu pienemmille liikepaikoille sekä täydentämään muita palveluita vilkkailla liikepaikoilla. Nyt se lähtee täydentämään valtakunnallisesti Suomen huoltoasemien ruokapalvelutarjontaa, kun se starttaa valtakunnallisen levittäytymisen tänään Porissa, jossa avataan uusi Pancho Villa Express-ravintola Neste Porinporttiin.

Pancho Villa Express on Pancho Villa-ravintolan tytärkonsepti. Se on Pancho Villasta jalostettu uusi, suppeammalla menulla ja pienemmissä liikepaikoissa toimiva shop-in-shop-tyyppinen ravintolakonsepti. 

Pancho Villa Express tuo mm. huoltoasemien asiakkaille oikean ravintolatarjonnan ja ravintolamiljöön pikaruoan ja kahvilatarjonnan rinnalle/sijasta. Konseptia on pilotoitu viidellä toimipisteellä eri puolilla Suomea, ja nyt ollaan valmiina sen valtakunnalliseen levittämiseen franchisingmallilla. Laajentuminen aloitetaan Porista, jossa Neste Porinporttiin avataan Pancho Villa Express tänään, 29.4. 

Pancho Villa-ketjunsa menestystarinasta rohkaistuneena Pancho Villa Finland Oy on päättänyt aloittaa myös Pancho Villa Expressin valtakunnallisen levittämisen. 

Yhtiön operatiivinen johtaja Teemu Vanharanta avaa päätöksen taustoja: ”Pancho Villan bränditunnettuus on kehittynyt viime vuosina hienosti ja sen myötä saamme paljon kyselyitä avata ravintolamme myös pienempiin liikepaikkoihin sekä yhteydenottoja mm. huoltoasemayrittäjiltä täydentämään heidän nykyistä tarjontaansa asiakkaille”. Hän toteaa havainneensa, että Suomen huoltoasemilta puuttuu aidon ravintolamiljöön ja -kokemuksen tarjoamat konseptit lähes tyystin. ”Ihmiset tuntuvat olevan kyllästyneitä nykyiseen tarjontaan ja kaipaavat aitoa oikeaa ravintolafiilistä pöytiintarjoiluineen ja ravintolamiljöineen kaikkinensa. Siksi uskomme, että Pancho Villa Express tuo kaivatun lisän Suomen liikenneasemille ja muillekin vilkkaille liikepaikoille”.


Pancho Villa -ketju täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Tänä aikana se on laajentunut paikallisesta tamperelaisesta lähiöravintolasta valtakunnalliseksi ravintolaketjuksi, jonka tarjooman voi tiivistää englanninkieliseen sloganiin: ”casual food with fresh Mexican twist”. Pancho Villa-ketjussa on jo lähes 40 ravintolaa Helsingistä Rovaniemelle. Ketjun omistaa Pancho Villa Finland Oy, ja ketjun ravintoloiden toimintaa pyörittävät franchisingyrittäjät. Ks. lisätiedot: www.panchovilla.fi


Franchise News 29.4.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta