• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Pancho Villa -ketjun multiunit-kasvuvalmennusohjelma alkoi

Pancho Villa -ketju panostaa yrittäjiensä kasvun tukemiseen ja osaamisen kehittämiseen. Se käynnisti juuri Franchise Business Collegen kanssa yhteistyössä kehittämänsä ”Pancho Villa Kasvuvalmennus -ohjelman”, joka startattiin Hämeenkylän kartanossa Vantaalla. 

Pancho Villa -ketju on kasvanut viime vuosina voimakkaasti avaamalla uusia yksiköitä ympäri Suomea. Tämä mahdollistaa myös ketjun yrittäjien kasvun ns. multiunit-mallilla, jossa yrittäjä johtaa useita yksiköitä. Jotta yrittäjän kasvu toteutuisi hallitusti ja kannattavasti, haluaa ketjun varmistaa yrittäjien osaamisen kasvuprosessissa. Tähän ketju suunnitellut valmennusohjelman yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa, joka kantaa nimeä Pancho Villa Kasvuvalmennus. Valmennusohjelma starttasi ensimmäisellä lähijaksolla 15.-16.11.2022 Vantaalla, Hämeenkylän kartanossa.  


Kasvuvalmennusohjelman tarkoituksena on antaa valmiuksia ja eväitä Pancho Villa -ketjun yrittäjille liiketoimintansa kasvuun ja kehittämiseen. Sen aikana jokainen yrittäjä rakentaa oman yrityksensä kasvusuunnitelman. Yrittäjää ohjataan kasvusuunnitelman rakentamisessa ketjujohdon ja valmentajien taholta.

Valmennukseen osallistuvien 14 yrittäjän liikkeenjohdollisia valmiuksia kehitetään puoli vuotta kestävällä monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää ryhmä- ja yksilövalmennusta. Jaksoja, joissa ryhmävalmennusta toteutetaan, on kaikkiaan neljä kertaa ohjelman aikana. Valmennusohjelman toteuttaa Franchise Business College.

Ohjelman vastuuvalmentaja Matti Taipale Franchise Business Collegesta toteaa: ”Hienoa nähdä, kuinka ketju kasvaa ja kehittyy. On mahtavaa, kun pääsimme starttaamaan juuri Pancho Villa -yrittäjille suunnitellun valmennusohjelman, josta yrittäjät tulevat saamaan työkaluja kasvunsa toteuttamiseen.”

Pancho Villa-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Vanharanta näkee valmennusohjelman tärkeänä sekä yrittäjille että koko ketjulle: ”Halusimme rakentaa tämän valmennusohjelman nimenomaan tukemaan kohdennetusti yrittäjiämme liiketoiminnan kasvua ja vastaamaan ketjun strategisia tarpeita.”


Franchise News 15.11.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta