• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Pincho Nation hakee kasvua Suomessa

Pincho Nation on ainutlaatuinen ravintolaketju, joka tarjoaa pientä syötävää eri puolilta maailmaa tapaslautasina. Ravintolaketju on läsnä yli 70 paikkakunnalla Pohjoismaissa ja nyt ketju etsii aktiivisesti yrittäjiä ympäri Suomen.

Pincho Nationin ravintolaelämys on saanut inspiraationsa sirkuksesta ja sisältää värikkään ja leikkisän sisustuksen, joka luo juhlallisen ilmapiirin. Pincho Nation tunnetaan paitsi tapauslautasista, myös värikkäistä juomistaan. Ketju toimii yli 70 paikkakunnalla Pohjoismaissa ja nyt ketju etsii aktiivisesti yrittäjiä ympäri Suomen.

”Olemme huomanneet kysynnän kasvavan ravintoloillemme Suomessa ja saamme jatkuvasti kyselyjä siitä, milloin avaisimme Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja muissa suuremmissa kaupungeissa. Siksi katsomme, että juuri nyt on useita hyviä mahdollisuuksia uusien ravintoloiden avaamiselle ympäri maata. Etsimme parhaillaan sopivia franchising-yrittäjiä, jotka haluavat olla mukana matkallamme”, sanoo Henrik Fischer, Pincho Nationin laajentumisesta vastaava päällikkö.


2022 ja 2023 ketjun kasvu on ollut vahvaa Pohjoismaista erityisesti Tanskassa ja Norjassa, joissa pöytävaraukset ovat usein olleet täynnä kuukausiksi jo ennen ravintolan avausta.

”Pincho Nationin franchising-yrittäjät saavat käyttöönsä kattavan franchising-konseptin, mukaan lukien valmiit ratkaisut sopimuksiin, sisustukseen, ruokalistan kehittämiseen ja koulutuksiin. Yrityksellä on takanaan vahva tekninen infrastruktuuri, jossa ravintolavieras tilaa ja maksaa sovelluksen kautta. Lisäksi Franchising-yrittäjänä saat myös hyödyn Pincho Nationin asiakasklubi, The Circus, lisää vierailujen määrää ja kasvattaa uskollisuutta muun muassa bonuksilla”, kertoo yrittäjärekrytoinnista Suomessa vastaavan Ketju.fi toimitusjohtaja Peter de Jong.

Pincho Nationilla on tällä hetkellä kaksi ravintolaa Suomessa, Turussa ja Lahdessa. Vuonna 2022 ravintoloissa vieraili yli 91 000 vierasta. Ainutlaatuinen ravintolaelämys houkuttelee laajan yleisön myös haastavina aikoina.

”Markkinatilanne on tällä hetkellä haastava, joten on erityisen hienoa nähdä, että konseptimme on edelleen vahva. Uskomme, että uusilla franchising-yrittäjillä on mahdollisuus menestyksekkäästi pyörittää ravintoloita useissa kaupungeissa ympäri Suomea. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota jännittävän ja erilaisen ruoka- ja juomaelämyksen vieraillemme”, sanoo Henrik Fischer.


Franchise News 16.3.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta