• Facebook
  • x
  • Linkedin

PORVOON MCDONALD´SIN UUTENA YRITTÄJÄNÄ ALOITTI MIIA MAKKONEN

McDonald´s  -ketjun Porvoossa sijaitseva ravintola on ollut muutaman vuoden ajan ketjuomistuksessa. Toukokuun alusta alkaen Porvoon McDonald´s siirtyi kuitenkin uuteen aikaan ravintolan tultua yrittäjävetoiseksi. Yrittäjänä toimii Miia Makkonen.

Makkosen tukena yrittäjyydessä on tämän avopuoliso Petri Karhu. Pariskunnalle on kertynyt lähes 20 vuoden ajalta monipuolisesti kokemusta ravintola-alalta. Pariskunta pohti McDonald´s -yrittäjyyttä ensimmäisen kerran vuonna 2007, mutta lähtikin silloin yrittäjiksi Helsingin Suomalaiselle Klubille vastaten siellä ravintolatoiminnasta vuosina 2009-2019. McDonald´s -yrittäjyys kuitenkin kiehtoi edelleen ja pariskunta haki uudestaan McDonald´s -yrittäjiksi. Vuoden mittaisen McDonald´s -yrittäjäkoulutuksen jälkeen McDonald´s -yrittäjyyspaikaksi osoittautui Porvoon McDonald´s -ravintola.

90-paikkaista Porvoon McDonalds`s -ravintolaa on viime vuosina uusittu isoilla remonteilla. Ravintola työllistää 70 henkilöä, joista osa on ollut mukana jo vuodesta 1995 alkaen, jolloin McDonald´s -ravintola avautui Porvooseen. Ravintola on myös työllistänyt vajaatyökykyisiä yli kymmenen vuotta ja tarjonnut koululaisille TET-harjoittelupaikkoja. Jatkossa Makkonen ja Karhu tulevat lisäämään oppilaitosyhteistyötä ja käyttämään palvelutoimittajina mahdollisimman paljon porvoolaisia yrityksiä.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 22.5.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta