• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

R-kioski yhteistyössä Liigan kanssa tukee jääkiekkoseuratoimintaa

R-kioskille Liigan kanssa tehtävä yhteistyö on uudenlainen tapa tukea jääkiekkoseurojen toimintaa ja esimerkiksi juniorivalmennusta. Yhteistyö jatkaa luontevasti Ärrä tekee hyvää urheilussa -toimintaa, jossa R-kioski on tukenut esimerkiksi kuluvan vuoden aikana 10 urheilijaa.

Liiga-yhteistyössä R-kioski tarjoaa räätälöityjä etuja jääkiekkoseurojen käyttöön ja tulouttaa osan jokaisesta ostotapahtumasta suoraan seuralle. Lätkäfanien kannattaa nyt ostaa ottelueväät R-kioskista ja tukea samalla oman seuran toimintaa. Mitä enemmän fanit käyttävät etuja, sitä enemmän seurat siitä hyötyvät. R-kioskin ja Liigan yhteistyö kattaa kauden 2021–2022.

R-kioskin markkinointijohtaja Tarmo Kirjonen kertoo R-kioskin lähteneen mielellään tekemään Liigan kanssa uudenlaista ja ennakkoluulotonta yhteistyötä. ”Kannattajat ja sidosryhmät saavat nyt räätälöityjä etuja Ärrältä, ja samalla he voivat valinnoillaan tukea oman seuransa toimintaa. Uusi yhteistyömalli on modernia kumppanuutta, jonka keskeisenä teemana on selkeä mitattavuus. Ärrä tekee hyvää urheilussa -toimintamme tavoitteena on tukea taloudellisesti seuroja sekä urheilijoita, ja samalla tuoda lätkäyleisölle esille laajentunutta mukaan ostettavan ruoan ja juoman valikoimaamme”,  Kirjonen kertoo.

Kuukauden ajan pelatut Liiga-kierrokset käyvät nyt täysillä, ja katsomot täyttyvät pikkuhiljaa kannattajista rajoitusten höllentymisen myötä.

Liigan myyntijohtaja Vili Nurmi kertoo R-kioskin kanssa aloitetun yhteistyön olevan toivottua tukea Liiga-seuroille ja olevan samalla hyvä tapa faneille osoittaa kannatustaan. ” Ärriä on ympäri Suomen, joten ostoksilla käyminen on helppoa. Monipuolinen ravinto ja urheilu liittyvät muutenkin saumattomasti yhteen.”, Nurmi toteaa.

Franchise News 7.10.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta