• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

RE/MAX -kasvuyrittäjien muutosvalmennusohjelman ryhmä II starttasi

RE/MAX-ketju panostaa yrittäjiensä osaamisen kehittämiseen ja on juuri käynnistänyt ”RE/MAX-kasvuyrittäjän muutosvalmennusohjelman” jo toisen ryhmän. Valmennusohjelman tavoitteena on kehittää RE/MAX-yrittäjää oman yrityksensä johtamisessa - erityisesti antaa yrittäjälle eväitä hallittuun kasvuun.

RE/MAX- kasvuyrittäjän muutosvalmennusohjelma starttasi orientaatiopäivällä 26.11.2020. Valmennusohjelmaan on valittu 16 RE/MAX-yrittäjää, joiden tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaansa tuntuvasti, mutta hallitusti seuraavien vuosien aikana.

Valmennuksen tarkoituksena on tukea yrittäjiä liiketoimintansa kasvattamisessa ja kehittämisessä. Ensi vuoden aikana yrittäjien liikkeenjohdollisia valmiuksia kehitetään monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää ryhmä- ja yksilövalmennusta. Jaksoja, joissa ryhmävalmennusta toteutetaan joko etäyhteyksin tai lähiopetuksella, on kaikkiaan kuusi kertaa ohjelman aikana. Ohjelmassa yrittäjät suorittavat myös virallisen Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon Kiinteistönvälityksen osaamisalalla. 

Nyt startannut valmennusryhmä oli järjestyksessään toinen, sillä ensimmäinen ryhmä vastaavasta ohjelmasta valmistui noin vuosi sitten. Se oli kaikkien aikojen ensimmäinen vastaavan tutkinnon suorittanut yrittäjäryhmä Suomessa.

Valmennusohjelman suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta vastaa Franchise Business College yhteistyössä RE/MAX-ketjujohdon kanssa. RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto näkee valmennusohjelman tärkeänä: ”Tulevaisuuden markkinahaasteet vaativat yrittäjiltä raudanlujaa liikkeenjohdollista ammattitaitoa kiinteistönvälitysliikkeen johtamiseen. On hienoa, että tämä valmennusohjelma järjestyi toistamiseen, sillä haluamme tukea yrittäjiämme kannattavaa kasvua ja tämä valmennus tukee sitä erinomaisesti.

Franchise News 8.12.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta