• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

RE/MAX vahvistui Tampereella kesäkuussa – uusi toimisto avattiin Tampereen keskusta-alueella Kuninkaankulmassa.

RE/MAX vahvistui Tampereella uudella toimistolla. RE/MAX Tehoneliöt palvelevat asiakkaita keskeisellä paikalla Tampereen Kuninkaankulmassa osoitteessa Puutarhakatu 10. Tehoneliöiden tiimiltä löytyy kiinteistönvälitysalan osaamista monen vuoden ajalta sekä kokemusta kiinteistönvälitystoimiston yrittäjinä toimimisesta.

”RE/MAX Tehoneliöiden toimisto perustettiin palvelemaan asiakkaita laadukkaasti, rehellisesti ja läpinäkyvästi. Yrittäjiä toimipisteessä on neljä ja vahvalla yrittäjätiimillä tavoitellaan mahdollisimman laadukasta asiakaspalvelua ja parhaan lopputuloksen saavuttamista asiakkaille.”, kertovat yrittäjistä Krista Korhonen ja Marcus Haas.

Yrittäjinä toimistossa toimivat myös RE/MAXin Capital toimiston kokeneet Harri ja Anna Hakkarainen

Tehoneliöiden toimisto on aidosti tamperelainen kiinteistönvälitysalatoimisto ja toimistosta löytyy lisäksi vahvaa juridista osaamista. Yhden yrittäjistä ollessa sveitsinsuomalainen löytyy toimistolta vahvat kontaktit Sveitsin alueelle sekä kiinnostus laajentamiseen saksankielisille alueille ja myöhemmin mahdollisesti muillekin alueille. RE/MAXin uusi toimisto onkin yksi RE/MAXin aidosti kansainväliseen välitystoimintaan pyrkivä toimisto Suomessa.

Raitioliikenne tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Raitioliikenteen starttaaminen elokuussa tarjoaa Tampereen seudulla uusia mahdollisuuksia, kun raitioliikenne mahdollistaa nopean liikkumisen alueelta toiselle. Raitioliikenne parantaa palveluiden saatavuutta, kun liikkumisen edellytykset paranevat. Raitiovaunureitin varrella olevien asuntojen arvo onkin kasvanut.

Tampereen seudun vanhojen asuntojen kauppamäärät ovat olleet kasvussa viime vuoden lukuihin verrattuna. Tampereen seudulla omakotitaloja on mennyt kaupaksi noin 28 % enemmän verrattuna vuoden takaiseen ja kerrostaloasuntoja 34 %. Tarkastellessa käytettyjen kerrostaloasuntojen hintakehitystä viimeiseltä neljältä vuodelta, kasvu on ollut tasaista. Vuonna 2018 tammi-toukokuu välisenä aikana käytettyjen kerrostaloasuntojen hinnat olivat Tampereella keskimäärin 2883 € ja vuonna 2019 2946 €. Vuonna 2020 tammi-toukokuussa käytettyjen kerrostaloasuntojen hinnat nousivat 3107 € ja vuonna 2021 keskimääräinen hinta oli 3368 €.

RE/MAX Tehoneliöiden yrittäjät uskovat Tampereen positiivisen vireen jatkuvan. 


 Kuvassa vasemmalta lueteltuna: Marcus Haas, Harri Hakkarainen, Anna Hakkarainen ja keskellä Krista Korhonen. 

Franchise News 8.7.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta