• Facebook
  • x
  • Linkedin

Rovaniemelle avautui mittavan remontin ja kehitystyön myötä uusi Scanburger Erottaja -ravintola - yrittäjänä Eila Henttunen

Toukokuun alussa Rovaniemelle avautui uusi Scanburger Erottaja-ravintola, jossa yrittäjänä toimii kokenut ravintolayrittäjä Eila Henttunen. Scanburger Erottaja toimii pioneerinä ketjun kehitystyössä, sillä se on ketjun ensimmäinen ravintola, jossa on otettu käyttöön ScanBurgerin drive-in -kaista ja sen tilausjärjestelmä sekä itsepalvelukassat perinteisen kassan ohelle.

Eila Henttunen toimii uuden Rovaniemen ScanBurger Erottajan yrittäjänä kokeneella otteella. Henttunen ollut ollut yrittäjänä 22-vuotiaasta lähtien ja vuosien varrella hänelle on kertynyt runsaasti kokemusta ravintola-alan yrittäjänä. Henttusen lisäksi hänen yritystoiminnassaan ovat vahvasti mukana koko Henttusten perhe: aviomies Matti ja heidän kolme poikaansa. Henttunen kertoo pohtineensa neljän vuoden ajan uuden ruokaravintolan avaamista, kunnes yhteistyökumppaniksi löytyi ScanBurger, entuudestaan tutun luotettavan yhteistyökumppanin suosittelemana.

”Luottamus syntyi nopeasti ja päätin lähteä yhteistyöhön. Yhteistyökumppanuudella oli päätöksessä suuri merkitys! Aikaisemmin olen toiminut yrittäjänä aina yksin, mutta nyt kiinnosti mahdollisuus kokeilla yhteistyötä, jossa kumppani hoitaa taustalla asioita, varsinkin niitä, jotka eivät ole omia vahvuuksiani.” Henttunen tiivistää.

Henttunen kertoo, että ketjuyrittäjänä hän on hyötynyt erityisesti ScanBurgerin valmiista ja toimivaksi havaitusta tuotereseptiikasta, aktiivisesta kehitysyhteistyöstä ja ketjun markkinoinnista.

”Markkinointi on tosi tärkeää, tänä päivänä pitää näkyä.” Henttunen korostaa.ScanBurger Erottaja pioneerinä ketjun kehitystyössä – käyttöön ScanBurgerin drive-in -kaista, sen tilausjärjestelmä sekä itsepalvelukassat

ScanBurger Erottajan avajaisia juhlittiin toukokuun alussa. Ennen avajaisia on pitänyt kiirettä, sillä Erottajan liiketilassa tehtiin mittava remontti, mikä vaati suuren ponnistuksen niin yrittäjältä, ketjulta kuin yhteistyökumppaneilta.

ScanBurger-ketju suunnitteli ja toteutti yhteistyökumppaneidensa kanssa tehokkaan, uuden keittiön, ja ravintolan sisustus uusittiin ScanBurger-ilmeellä. Lisäksi ketju kehitti ravintolaan ScanBurgerin drive-in -kaistan ja sen tilausjärjestelmän. ScanBurger Erottaja on ketjun ensimmäinen ScanBurger-ravintola, joka otti käyttöönsä perinteisen kassan lisäksi ketjun itsepalvelukassat. Kehitystyö hyödyttää koko ScanBurger-ketjua, sillä tulevaisuudessa drive-in -kaistan tilausjärjestelmä ja itsepalvelukassat voidaan ottaa käyttöön myös muissa ScanBurger-ketjun ravintoloissa.

Monipuoliset tilauskanavat ja tyylikäs ravintola tarjoavat nyt asiakkaalle nopean, sujuvan ja nautinnollisen herkutteluhetken Rovaniemellä. Henttunen kiittää, kuinka upeasti rovaniemeläiset ovat ottaneet vastaan tyylikkäästi remontoidun ravintolan ja paikan suussa sulavat hampurilaiset.

Henttunen on tyytyväinen ScanBurger-yrittäjyyteen. ”ScanBurgerin yhteistyö on sujunut hyvin ja kitkatta! Suosittelen muillekin ScanBurger-yrittäjyyttä ja erityisesti silloin, jos haluaa yrittäjäksi, mutta ei halua olla yksin. ScanBurger on hyvä kumppani!” Henttunen tiivistää kokemuksiaan kuluneista kuukausista.


Franchise News 26.7.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta