• Facebook
  • x
  • Linkedin

Seinäjoen Ostoskulman uudessa Rollsissa yrittäjänä Tanim Naimi

Seinäjoen Ostoskulkan uusi Rolls avautui joulukuussa 2022. Yrittäjänä toimii aikaisemmin Rolls-työntekijänä toiminut Tanim Naimi.


Tamim Naimilta löytyy Rolls-kokemusta jo entuudestaan, sillä hän on aikaisemmin, vuosia sitten työskennellyt Kauhavan Rollsissa. Juuri ennen Rolls-yrittäjäksi ryhtymistään Naimi työskenteli Atrialla.

Naimin mukaan 10.12.2022 auenneen Seinäjoen Ostoskulman Rollsin toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. "Ravintolassa käy hyvin asiakkaita ja erityisesti Woltin kautta tulee meille tosi paljon tilauksia. Mielestäni on todella tärkeää, että heti alussa asiakkaat löysivät meidät ja ravintolassa on riittänytkin porukkaa aina avajaisista lähtien. Asiakaspaikkojen määrä meillä on noin 60.", Naimi kertoo tyytyväisenä.

Taimi painottaa, että ravintolassa tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat sekä siisti ja viihtyisä ympäristö. ”Olen siisteydestä ja asiakaspalvelun sujuvuudesta erityisen tarkka, sillä siistissä ravintolassa ja keittiössä kaikki viihtyvät: niin asiakkaat, työntekijät kuin minä itsekin”., Taimi toteaa.

Seinäjoen Ostoskulmassa viihtyvät kaikenlaiset asiakkaat, niin perheet kuin opiskelijatkin. ”Opiskelijat tilaavat aina paljon ranskalaisia ja niistä saadaan usein kiitosta. Eikä ihme, tykkään niistä itsekin paljon. Suosituimpia tuotteita ranskalaisten lisäksi ovat esimerkiksi Mama, Tuplajuusto ja muut kerroshampurilaiset.”, Taimi kertoo.

Yrittäjä Tamim on hyvillään Rollsin laadukkaista ja helpoista raaka-aineista. Sujuvuus keittiössä saa myös erityiskiitosta. ”Dipit ovat valmiina, eikä niitä tarvitse itse valmistaa. Myös muut raaka-aineet ovat usein valmiita, joten valmistus on nopeaa ja helppoa. Tämä tuo selvää ajan säästöä yrittäjälle, jolla muutenkin on aina monta rautaa tulessa.”, Tamim kiittelee.

Franchise News 14.4.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta