• Facebook
  • x
  • Linkedin

Sisko Koobaksesta uusi yrittäjä Kiinteistömaailma Mikkeliin

Mikkelin Kiinteistömaailmassa uutena yrittäjänä aloitti Sisko Koobas. Hänen kanssaan yrittäjäkumppanina jatkaa Pertti Orava.

      

     Mikkelin Kiinteistömaailmassa uutena yrittäjänä toimii Sisko Koobas               yhdessä yrittäjäkumppaninsa, isänsä Pertti Oravan kanssa.

Noin viidenneksen markkinaosuudella Mikkelin asunto- ja kiinteistökaupasta vastaavan Kiinteistömaailma Mikkelin (Asuntoporras Oy) uusi yrittäjä Sisko Koobas on aikaisemmin työskennellyt kymmenen vuoden ajan Mikkelin Kiinteistömaailmassa pääasiassa hallinnollisissa ja markkinointitehtävissä. Koobas siirtyi uuteen rooliin yrittäjäksi tutussa asuntomyymälässä, isänsä Pertti Oravan yrittäjäkumppaniksi. Yrittäjäkaksikon lisäksi työskentelee kuusi välitysammattilaista.

”On hieno tunne, kun saa tehdä itselleen arvokasta työtä yhdessä oman tyttärensä kanssa. Meillä on luontaisesti hyvät välit keskenämme ja voimme keskustella haastavistakin asioista hyvässä hengessä. Sisko on vuosien aikana kasvattanut rooliaan yrityksessä ja yrittäjän roolin ottaminen tuntuu siinä luontevalta jatkolta”, toteaa Pertti Orava.

Asuntokaupan lisäksi Kiinteistömaailma Mikkelillä on vahva asema Etelä-Savon vapaa-ajanasuntokaupassa. Viimeisen kahden vuoden eli korona-ajan mökkikauppaa on käyty aktiivisesti ympäri vuoden, kun aikaisemmin isompi osa kaupoista keskittyi loppukevääseen ja kesään.

”Koska erityisesti kiinteistökaupoissa asiakkaista monet tulevat kauempaa, esimerkiksi pääkaupunkiseudulta, on Mikkeli ollut valtakunnallisestikin yksi sähköisten kaupanteon edelläkävijöistä ja asiantuntijoista. Kauppaprosesseja on hoidettu loppuun asti tarvittaessa myös siten, että osapuolet ovat tehneet osuutensa eri paikkakunnilta käsin. Asiakkaan kanssa tietenkin aina sovitaan, haluaako hän tulla paikan päälle allekirjoituksiin vai hoitaa niitä etänä”, Sisko Koobas kertoo.

”Jatkossakin haluan olla kehittämässä ja ottamassa käyttöön helpompia tapoja hoitaa asunto- ja kiinteistökauppoja, mutta yrittäjänä tärkeä on myös pitää jatkuvasti tiivis ja ajantasainen tuntuma paikalliseen markkinaan ja kauppatilanteeseen”, Koobas jatkaa.

Franchise News 21.1.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta