• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Social Burgerjoint -artesaaniburgeriravintola avattiin Vaasaan

Vaasaan avattiin perjantaina 15.11. Social Burgerjoint -yhteisön kahdeksas ravintola. 

Master Chef Suomi -voittaja Pikkis Tuomosen perustama Social Burgerjoint laajentaa ravintolayhteisöään merkittävästi tänä vuonna. Festareita kiertäneestä ruokarekasta taipaleensa aloittanut Social Burgerjoint on kasvanut lyhyessä ajassa burgeriketjuksi, jonka ravintoloita löytyy Vaasan lisäksi Lahdesta, Haminasta, Porvoosta, Keravalta ja Helsingistä. 

”Uusia ravintoloita avataan, kun sopivan sijainnin lisäksi löydämme toimintaa pyörittämään kanssamme samat unelmat jakavat, intohimoiset tekijät. Vaasan ravintolaa ryhtyy vetämään ravintolapäällikkö Teemu Koitto”, Tuomonen lupaa.

Palkitun burgeriyhteisön käsintehdyt artesaaniburgerit ovat burgereiden parhaimmistoa. Social Burgerjointin Brookdale-burgeri valittiin Euroopan parhaaksi syyskuussa järjestetyssä European Street Food Awardsissa. Voittoisa Brookdale sisältää kotimaisen naudanlihapihvin, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia briossisämpylän sisällä. Sama burgeri valittiin kesäkuussa järjestetyillä, Suomen ensimmäisillä Burger lovers -festivaaleilla parhaaksi lihaburgeriksi.

 

 ”Vähemmän on enemmän. Burgerimme makumaailma on hiottu huippuunsa ja olemme valinneet kaikkiin listallamme oleviin burgereihin parhaimmat raaka-aineet. Konsepti on yksinkertainen. Mitään salaisia reseptejä meillä ei ole, vaan pääosassa on aina pihvi. Tämä on valitettavan usein unohtunut artesaaniburgeritrendissä. Olemme innoissamme, että saamme nyt tarjoilla burgereitamme myös Vaasassa”, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Pikkis Tuomonen sanoo. 


Franchise News 28.11.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta