• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Sp-Koti -ketju palkitsi Vuoden 2019 Sp-Koti-yritykseksi pk-seudulla ja Kirkkonummella toimivan CMH-Koti Oy:n

Sp-Koti-yrittäjä Carl Michael ”Micki” Hatanmaa CMH-Koti Oy:sta yhdistää pitkältä uraltaan kahden eri maailman parhaita puolia. Lopputulos on ollut menestys, sillä vuoden Sp-Koti-yrityksen liikevaihto kasvoi edellisvuoteen nähden 152 prosenttia ja tuotto hurjat 600 prosenttia.

Carl Michael Hatanmaa on toiminut kiinteistönvälitysalalla lähes 20 vuotta. Hän on kokenut niin puhtaasti kaupallisen välitysliikkeen arkea kuin Säästöpankkiryhmän arvojen pohjalta toimivan, humaanimman lähestymistavan kiinteistönvälitykseen. Yritystä johtaessaan hän yhdistää parhaita puolia molemmista.

CMH-Koti Oy:lla on kolme Sp-Koti-toimistoa: Helsingin Töölössä, Espoon Tapiolassa sekä Kirkkonummella. Hatanmaan mukaan tiimityö, delegointi ja yhteismyynti ovat menestyksen salaisuus. "Näistähän kaikki puhuvat, mutta me oikeasti toteutamme niitä. Markkinoimme kohteita yhdessä ja myös jaamme välityspalkkioita keskenämme. Tällä systeemillä on saatu uusi vaihde silmään ja se näkyy.", Hantanpää täsmentää.


Carl Michael Hatanmaa (vas.) arvostaa Sp-Koti-ketjun hyviä liiketoimintamalleja sekä Sp-Kodin brändin luotettavuutta. Vieressä Sp-Koti-ketjun toimitusjohtaja Jukka Rantanen.

Franchise News 26.11.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta