Sp-Koti-yrittäjien kasvuvalmennus alkoi

Sp-Koti -ketju on kehittänyt yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa yrittäjilleen valmennusohjelman: ”Sp-Koti- yrittäjän kasvuvalmennusohjelma”, joka starttasi ensimmäisellä lähijaksolla keskiviikkona 6.11.


       

Sp-Koti- yrittäjän kasvuvalmennusryhmään osallistuu 21 yrittäjää. Valmennuksen tarkoituksena on tukea ketjun yrittäjiä liiketoimintansa kasvattamisessa ja kehittämisessä. Yrittäjien liikkeenjohdollisia valmiuksia kehitetään noin vuoden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää ryhmä- ja yksilövalmennusta. Lähijaksoja, joissa ryhmävalmennusta toteutetaan, on kaikkiaan kuusi kertaa ohjelman aikana. Ketjun toimitusjohtaja Jukka Rantanen toteaa: ”Ketjussamme kantavana teemana on kasvu ja tämä valmennusohjelma sopii siihen mainiosti. Se antaa yrittäjillemme käytännön työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen kohti kasvutavoitteita.”

Ohjelmassa yrittäjät suorittavat myös virallisen Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon: Kiinteistönvälitysliikkeen Johtaminen -osaamisalalla. Valmennusohjelman käytännön toteutuksesta vastaa Franchise Business College.


Franchise News 11.11.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »