• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Staria saavuttanut vahvan aseman ketjujen taloushallintopalveluiden tarjoajana - yhteistyö Franchise Newsin kanssa jatkuu

Franchisingketjuille taloushallintopalveluja tarjoava Staria on tehnyt pitkäjänteistä, tuloksekasta yhteistyötä franchisingsektorin toimijoiden kanssa. Yritys on solminut jatkosopimuksen yhteistyöstään Franchise Newsin kanssa.

Staria on vakiinnuttanut paikkansa franchisingketjujen asiantuntevana palveluntarjoajana taloushallinnossa kehittäen palvelukonseptiaan palvelemaan erityisesti franchisingketjuja ja niiden yrittäjiä. Se on saavuttanut aktiivisuutensa ja kumppanuuksiensa avulla franchisingsektorilla vahvan aseman. Staria ja Franchise News ovat harjoittaneet yhteistyötä jo useita vuosia. Osapuolet ovat uudistaneet yhteistyösopimuksensa 7.2.2022 alkaen. Käytännössä sopimus tarkoittaa sitä, että Staria jatkaa toimintaansa Franchise News-kumppanina sekä osallistuu 22.9.2022 vietettävän franchisingsektorin ykköstapahtuman, Franchise News Dayn partnerina.

”On mukava jatkaa yhteistyötä osaavan ja vahvan toimijan kanssa. Staria on hyvä esimerkki siitä, mitä pitkäjänteinen yhteistyö voi luoda: vakiintuneen aseman franchisingketjujen luottamana palveluntarjoajana”, toteaa projektipäällikkö Katja Makkonen Franchise Newsistä.

”Halusimme mielellämme jatkaa yhteistyökumppanuutta! Asiakkainamme on paljon franchisingketjuja, ja panostammekin jatkuvasti enemmän tähän sektoriin. Suomesta löytyy paljon upeita franchisingyrittäjiä, joiden kuulumisia on mukava seurata Franchise Newsin julkaisuista”, kertoo Starian franchisingasiakkuuksista vastaava Anu Hemmilä.

Lisää tietoa Stariasta löydät Yhteistyökumppanit -osiostamme ja Starian omilta sivuilta.

Franchise News 10.2.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta