• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Taloasema-ketju kehittää konseptiaan asiakaslähtöisemmäksi

Taloasema -ketju on kehittänyt konseptiaan enemmän asiakaslähtöisemmäksi yhteistyötyössä Helsingin seudun isännöitsijät Oy: n kanssa mahdollistaen ensimmäisenä Suomessa asiakkaidensa sähköisen osallistumismahdollisuuden yhtiökokouksiin.

Taloasema Oy ja Helsingin seudun isännöitsijät Oy ovat yhteistyössä ensimmäisinä Suomessa kehittäneet palvelun, jolla on mahdollista osallistua asunto-osakeyhtiön yhtiökokouksen päätöksentekoon sähköisesti. Tämän tavoitteena on, että yhä useammat osallistuvat päätöksentekoon.

Palvelu on ollut molempien yritysten asiakkailla koekäytössä vuoden ja otetaan tänä vuonna laajemmin käyttöön. Taloyhtiön osakas saa yhtiökokouskutsun mukana kirjautumista varten kokousnumeron ja osakeryhmäkohtaisen pin-koodin. Sovelluksessa osakas näkee kokouksen esityslistan päätösehdotuksineen. Esityksiä voi kannattaa tai vastustaa sekä tehdä omia vastaesityksiä. Yhteenveto vastauksista otetaan huomioon kokouksen päätöksenteossa.

Taloasema Oy: n ja Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy:n toimitusjohtaja Esko Pietikäinen kertoo sovelluksen syntyneen halusta helpottaa yhtiökokouksiin osallistumista. Pietikäinen kertoo, että: "Tavoitteena on, että yhä useammat osallistuvat päätöksentekoon. Osakkaalle tämä on nopea ja helppo keino vaikuttaa oman taloyhtiön asioihin. Yhtiökokouksiin osallistuminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin".

Franchise News 17.1.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta