• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Taloasema -ketju valitsi vuoden yrittäjäkseen Atte Ojasen

Mikkeliläinen Atte Ojanen on valittu Vuoden 2020 Taloasema -yrittäjäksi.

Taloasemalla on ollut perinteenä, koko Taloaseman olemassaolon ajan osoittaa arvostusta ketjun yrittäjille palkitsemalla heitä vuosittain. Tänä vuonna arvostusta jaettiin Taloasema -ketjun Yrittäjäpäivillä Raumalla 24.1.2020. 

Atte Ojanen (kuvassa alhaalla) valittiin ketjun Vuoden 2020 Taloasema -yrittäjäksi ollen yhdeksäs ketjun vuoden yrittäjä. Ojanen toimii Taloasema -yrittäjänä Mikkelissä, Ristiinassa ja Lappeenrannassa.

   

Taloaseman Vuoden yrittäjä -valintaan vaikuttavat yrittäjän yleinen henki, sitoutuminen konseptiin, palveluiden tuottaminen, yrityksen talouden vahvuus sekä yhteistyö muiden yrittäjien ja ketjujohdon välillä.

Taloasema Oy:n toimitusjohtaja Esko Pietikäisen mukaan Vuoden yrittäjä 2020 on sitoutunut konseptiin ja hänellä on fiilis korkealla. Pietikäinen perustelee valintaa kertoen: "Taloasema Mikkeli on kasvanut eniten viimeisen 12 kuukauden aikana ja on yksi ketjun suurimmista yrityksistä. Atte tekee aktiivista yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa".
 

Nina Gromoff, Taloasema Oy:n kehitysjohtaja, tarkentaa perusteluja vielä kertoen Ojasen työllistävän useita henkilöitä, joista välittyy taloaseman henki ja tekemisen meininki. Gromoffin mukaan: "Henkilökunnan tyytyväisyys Atteen esimiehenä on välittynyt myös Taloaseman johdolle".

Ojanen on menestyksekkäästi kasvattanut liiketoimintaansa koko yrittäjyytensä ajan. Taloasema Mikkeli on ketjun nopeimmin kasvava ja yksi suurimmista yrityksistä. Vuonna 2019 Ojanen lähti laajentamaan toimintaansa ja avasi Taloasema Lappeenrannan yhdessä toisen yrittäjän kanssa. 

 

Franchise News 28.1.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta