• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

TALOASEMA VOITTI ISÄNNÖINTIYRITYS 2019 -PALKINNON

Taloasema on valittu Isännöintiyritys 2019 -kilpailun voittajaksi. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alan ammattilaisia Isännöintipäivillä, jotka tänä vuonna järjestettiin Helsingissä. Palkintojen teemana oli yhteistyö.

 

Kuvassa ylärivissä vasemmalta katsottuna Jenni Valkama, Mira-Monica Melin, Nina Gromoff, Aki Arvo, Pekka Rantanen ja Eve Pietikäinen. Alarivissä vasemmalta katsottuna Ville Peltokorpi, Saku Pekkala sekä Esko Pietikäinen.

Isännöintiyritys 2019 -palkinnon voittajaksi etsittiin yritystä, joka on esimerkillinen palvelukumppani ja vaalii toiminnassaan yhteistyötä edistäviä toimintatapoja. 29 eri kaupungissa toimivan Taloasema-ketjun toimipisteet tekevät tiivistä yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Näin taloyhtiöillä missä päin Suomea tahansa on saatavillaan kaikki ketjussa oleva osaaminen, olipa kyse taloudellisesta, teknisestä tai juridisesta asiasta.

Taloaseman kehitysjohtaja Nina Gromoffin mukaan Taloasema pyrkii kehittämään palvelumalleja, jotka auttavat sekä asiakasta että isännöitsijää. Gromoff kertoo, että: "Palvelumallit, jotka palvelevat kumpaakin tahoa, otetaan parhaiten käyttöön, ja ne ovat tärkeä osa asiakaslähtöistä isännöintiä".

Taloasemalla henkilöstöllä on hyvä yhteishenki, ja palvelu perustuu yhdessä tekemisen kulttuuriin. Myös teknistä osaamista käytetään hyödyksi yli toimipisterajojen. Ketju tarjoaa henkilöstölle keskusyksikön ja lakimiesten tuen sekä yhteistyötä edistäviä tapahtumia, ajankohtaiskoulutuksia ja keskustelufoorumeita.  

Taloasema tekee paljon yhteistyötä myös paikallisten toimijoiden kanssa, jolloin tuetaan alueen kehitystä ja asiakkaat saavat parhaan paikallisen toimijan toimeksiannoilleen.

Valtakunnallisella Taloasemalla on 36 toimipistettä 29 paikkakunnalla. Yhteensä Taloasema isännöi noin 800 taloyhtiötä Suomessa, sen liikevaihto oli vuonna 2018 oli 5 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 65 työntekijää.

 Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 20.9.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta