• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Teerenpeli laajenee Kuopioon

Teerenpeli -ketju avaa uuden ravintolan Kuopion keskustaan kevättalvella 2024. Uusi ravintola tuo tarjolle tutut ja palkitut oman panimon ja tislaamon tuotteet. Kahteen kerrokseen tulee terasseineen noin 200 asiakaspaikkaa.

Kuva: Teerenpeli

Vuonna 1994 Lahdessa perustettu perheyritys Teerenpeli Yhtiöt on kasvanut pitkäjänteisen työn tuloksena. Kevättalvella 2024 Teerenpeli kasvaa avaten kahdeksannen ravintolassa Kuopion keskustaan, torin laidalle.

Teerenpeli Yhtiöiden toimitusjohtaja ja yrittäjä Anssi Pyysing kertoo ketjun etsineen sopivaa liiketilaa Kuopiosta jo pidempään. ”Kuopio on ollut meillä toiveissamme jo pitkään. Teerenpeli sijoittuu Kauppakadun ja Puijonkadun kulmaan, jossa ei ole aiemmin ollut ravintolatoimintaa”, Pyysing vahvistaa.

”Teerenpeli on varmasti osalle kuopiolaisista tuttu Teerenpeli Panimo & Tislaamon tuotteiden kautta ja ne tulevat olemaan pääosassa myös Kuopion Teerenpelissä. Tarjolle ravintolaan tulee omia juomia, eli oluita, siidereitä, viskejä ja giniä sekä pientä syötävää valomerkkiin asti. Lupaamme rentoa meininkiä ja pilkettä silmäkulmassa tuttuun Teerenpelin tyyliin”, Teerenpeli Yhtiöiden kehitysjohtaja ja yrittäjä Marianne Pyysing kertoo.

Teerenpeli tarjoaa kuopiolaisille mahdollisuuden ostaa osuus oman kaupungin viskistä, joka kypsyy Whisky Cuben tammitynnyreissä ravintolan kellarissa. Kuopion Teerenpelin Whisky Cuben tammitynnyrikypsytys valmistuu vuonna 2028 ja sitä voi hankkia ennakkovarauksella.

Pyysingit kuvailevat Teerenpeliä helposti lähestyttäväksi suomalaiseksi viski- ja olutravintolaksi. Ilmapiiri ja tunnelma on rento ja Teerenpelien tapaan siellä tulee olemaan tilaa elävälle musiikille. Kuopion ravintolatilan remontti aloitetaan loppuvuoden aikana. Kahteen kerrokseen tulee terasseineen noin 200 asiakaspaikkaa. Loppuvuodesta alkaa myös henkilökunnan rekrytointi. Ravintola tuo Kuopioon arviolta 9-12 uutta työpaikkaa.

Franchise News 27.10.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta