• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

TOURING CARS -VUOKRAAMOKETJU LAAJENSI JYVÄSKYLÄÄN

Jouni Leponiemi ja Sascha Koschmieder aloittivat Touring Cars -yrittäjinä Jyväskylässä.

Karavaanarielämä on jälleen trendikästä ja erityisesti matkailuautojen vuokraaminen on erittäin suosittua niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Suosioon ovat vaikuttaneet globaalit arvo- ja elämäntapamuutokset sekä viimeaikaiset matkustustrendit. 

 ”Jyväskylän uusi Touring Cars -autovuokraamo onkin yksi vastaus kotimaan kysynnän kasvaviin tarpeisiin.”, vahvistaa Touring Cars vuokraamoketjun toimitusjohtaja Veijo Tiitinen.

Toukokuun alussa 2021 Touring Cars Jyväskylän matkailuautovuokraamon avasivat karavaanielämän vankat harrastajat Jouni Leponiemi ja Sascha Koschmieder.

Leponiemi ja Koschmider tituleeraavat itsensä karavaanielämän vankoiksi harrastajiksi. ’Olemme olleet aktiivisia karavaanareita jo toista vuosikymmentä harrastustemme ja roadtrip -elämäntavan myötä. Matkailuautot ovat olleet kätevin ratkaisu pitkille ajoreiteille ja ympäri vuoden tehdyillä vaellus- ja hiihtomatkoilla perheen ja kotieläinten kanssa.”

Moderni matkailuauto tarjoaakin korkeatasoiset, kodinomaiset majoitustilat sekä miellyttävät matkustus- ja ajopuitteet. Autolomailu luokitellaan myös lentomatkailua ekologisemmaksi, telttailua helpommaksi ja mökkeilyä liikkuvaisemmaksi vaihtoehdoksi vapaa-ajan, loman tai eläkepäivien viettoon. Lisäksi se on ajankohdasta ja säästä riippumatonta elämätapa vieden kaupungistuneet kuluttajat lähemmäksi luontoa. Maailmanlaajuisten terveys- ja turvallisuushuolien myötä matkailuautojen vuokraustoimintojen uskotaan lunastaneen pysyvästi suositun asemansa niin paikallismatkailussa kuin yli rajojen lomailussa.

Tiitisen mukaan matkailuautolomailu jatkuu vilkkaana myös tulevana kesänä. ’Kuten aiemmin on uutisoitu, matkailuautojen myynti ja vuokraus ollut ollut erittäin vilkasta viime keväästä lähtien. Tuleva kesäsesonki näyttäisi jatkuvan edellisen vuoden tavoin vilkkaana. Räätälöidysti varusteltavat, B-perusajokortilla ajettavat laatuautomme ovatkin nyt paremmin saatavilla kotimaan matkailijoille myös Keski-Suomesta käsin, Jyväskylän yrittäjiemme kautta’, Tiitinen jatkaa.    ​

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 31.5.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta