• Facebook
  • x
  • Linkedin

Triplan O'Learys-ravintola kokeili jotain uutta luopuen käteismaksuista

Urheiluravintolaketju O'Learys avasi ravintolan Helsingin Pasilaan, Tripla- kauppakeskukseen. Triplan O`Learys- ravintola poikkeaa muista Suomen O`Learys -ravintoista käteismaksuttomuudella. 

Ravintolapäällikkö Jone Salmela Triplan O`Learys -ravintolassa kokee käteismaksuttomuuden olleen hyvä asia. (kuva: ttps://yle.fi/uutiset)

O`Learys -ravintolaketju aukaisi 199 asiakaspaikkaisen ravintolan Helsingin Pasilan Tripla-kauppakeskukseen. Muista Suomen O`Learys -ravintoloista poiketen ravintolassa asiakkaat eivät maksa lainkaan käteisellä, vaan maksukorteilla ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös mobiilimaksuna.

Triplan O'Learys-ravintolan ravintolapäällikkö Jone Salmela pitää käteismaksuista luopumista hyvänä asiana. Salmelan mukaan tarjoilijoiden työ on nopeutunut, kun ei tarvitse enää laskea vaihtorahoja. Käteismaksuttomuus on tuonut ketjulle myös muita hyötyjä. Ravintolan kulut ovat pienemmät, kun pankille ei makseta käteisen tallettamisesta eikä vartiointifirmalle rahojen noutamisesta. Kassakaappiakaan ei enää tarvita. 

Asiakkaat ovat Salmelan mukaan myös suhtautuneet käteismaksuttomuuteen  hyvillä mielin. Asiakkaita kortilla maksaminen ei tunnu haittaavan. Salmela kertoo, että: "Yksi asiakas on kääntynyt pois, kaikki muut ovat olleet ihan ok tämän kanssa. Osa tietty kummeksuu hieman."

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 13.12.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta