Turun McDonald’sin ravintolapäällikkö Joakim Kaliva saa arvostetun Ray Kroc -palkinnon

McDonald's palkitsee vuosittain parhaita ravintolapäälliköitä maailmanlaajuisesti. Turun Satashellin McDonald’s-ravintolan ravintolapäällikkö Joakim Kaliva on valittu Vuoden 2020 Ray Kroc -palkinnon saajaksi.

Palkinto myönnetään McDonald`sin parhaille ravintolapäälliköille. Palkinnon saa yhteensä 365 ravintolapäällikköä. McDonald’sin yrittäjät sekä alueellinen johto nimeävät ravintolapäälliköitä ehdokkaiksi Ray Kroc -palkinnon saajiksi. Palkinto on tunnustus kovasta työstä, omistautumisesta ja sitoutumisesta McDonald'siin ja sen asiakkaisiin. 

Joakim Kaliva palkitaan ensi keväänä 22.4. järjestettävässä gaalassa Orlandossa Floridassa. Kaliva on työskennellyt McDonald’silla vuodesta 2001. Kaliva kuvailee saamaansa palkintoa: "”Olen todella ilahtunut tunnustuksesta. Tällaista palkintoa ei saavuteta yksin, vaan yhdessä. Haluankin kiittää koko työyhteisöäni hienosta työstä, jota teemme joka päivä työntekijöidemme ja asiakkaidemme eteen”.

Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson kertoo, että Joakim on luotsannut Turun Satashellin McDonald’s-ravintolaa jo yli 10 vuoden ajan ja hänen johdollaan ravintola on rikkonut useita ketjun ennätyksiä. Johansson sanoo, että "Satashellin McDonald’s-ravintola on myynnillä ja asiakasmäärillä mitattuna Turun alueen suosituin pikaruokaravintola. Se on hieno saavutus!” 

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

Franchise News 14.11.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta