• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Uudet Kotipizza-ravintolat avautuivat Espoon Westendiin ja Olariin - yrittäjänä multiunityrittäjä Ajmal Zarmal

13.1.2023 klo 10.30 aukesi Espooseen kaksi uutta Kotipizza-ravintolaa. Toinen upouusi Kotipizza palvelee asiakkaita Westendissä ja toinen Olarissa, Länsikeskuksessa. Molemmissa yrittäjänä toimii Kotipizza-multiunityrittäjä Ajmal Zarmal.

Espooseen avautui kaksi uutta Kotipizza -ravintolaa 13.1.2023. Molemmissa ravintoloissa yrittäjänä toimii Kotipizza-multiunityrittäjä Ajmal Zarmal, jolla on entuudestaan kaksi muuta Kotipizza-ravintolaa Espoossa. Toinen ravintola sijaitsee Haukilahdessa ja toinen Kivenlahdessa. Zarmalilla on kokemusta Kotipizza-yrittäjyydestä usealta vuodelta sekä useasta eri ravintolasta. 


13.1.2023 avautui uusi Kotipizza-ravintola Westendiin, osoitteeseen: Westendintie 99.


Alun perin Zarmal kiinnostui Kotipizza-yrittäjyydestä valmistuttuaan Laurea-ammattikorkeakoulusta B2B-markkinoinnin linjalta ja huomattuaan Helsingin Sanomista ilmoituksen Entressen Kotipizzan avoimesta yrittäjäpaikasta. Ravintola-ala oli aina innostanut Zarmalia ja Kotipizza ketjuna kiinnosti. 

”Vaikka minulla ei ollut entuudestaan mitään tietoa pizzan valmistuksesta, olin tykästynyt Kotipizza-ketjuun, jolla oli mielestäni hyvä brändi ja tykkäsin myös ravintoloiden sisustuksesta. Otinkin yhteyttä Kotipizza-ketjuun ja neuvotteluidemme jälkeen kiinnostukseni Kotipizza-yrittäjyydestä kasvoi entisestään ja hain Kotipizza-yrittäjäksi. Neuvottelut ketjun kanssa tuottivat tulosta ja aloitin Entressen Kotipizza-yrittäjänä vuonna 2010. Heti franchisingsopimuksen allekirjoitettuani minulla alkoi laaja pizza- ja paistokoulutus Vaasassa”, Zarmal kertoo.

Kotipizza-yrittäjyys tuntui Zarmalista niin omalta jutulta, että hän halusi laajentaa liiketoimintaansa uusilla Kotipizza-ravintoloilla sopivien tilaisuuksien osuessa kohdalle. Hyviä mahdollisuuksia avautuikin tulevina vuosina useampi.

Zarmal aloitti yrittäjänä Espoon Leppävaaran kauppakeskus Sellon Kotipizzassa vuonna 2012, jossa hän toimi yrittäjänä vuoteen 2014 asti. Entressen Kotipizzasta Zarmal luopui 2015, mutta sen sijaan hän otti haltuun Matinkylän Kotipizzan toimien siellä yrittäjänä 2017 saakka. Samana vuonna tulivat Zarmalin vedettäväksi myös Ison Omenan ja Haukilahden Kotipizza-ravintolat. Vuonna 2020 Zarmalin Kotipizza-verkosto laajeni hänen aloittaessaan yrittäjänä myös Kivenlahden Kotipizzassa. Töölön Kotipizzassa Zarmal ehti toimia yrittäjänä vuonna 2021, kunnes luopui siitä keskittyen Espoossa sijaitseviin Kotipizza-ravintoloihinsa.

Zarmalin Ison Omenan Kotipizza muutti 13.1. Espoon Olarissa sijaitsevaan Länsikeskukseen, jonne avautui siten upouusi Kotipizza. 13.1. vietetään myös toisen Zarmalin Kotipizzan avajaisia, kun Espoon Westendiin avautui uusi Kotipizza.


 Espoon Olarin Kotipizza sijaitsee Länsikeskuksessa, osoitteessa: Pihatörmä 1.


Monien vaiheiden ja useiden Kotipizza-yrittäjyysvuosien jälkeen Zarmal, neljän Kotipizza-ravintolan yrittäjänä on edelleen innostunut Kotipizza-liiketoiminnan kasvattamisessa. ”Vaikka maailman tilanne on muuttunut ja mm. raaka-aineiden ja työntekijöiden saatavuus puhuttelevat yleisesti ravintola-alalla, tarjoaa Kotipizza-yrittäjyys mahdollisuuden menestymiseen, jota tukee ketjun vahva tuki eri osa-alueilla sekä vahva brändi. Ketju kehittyy koko ajan ja yhdessä menemme eteenpäin”, Zarmal toteaa.

Uusien avauksien myötä Zarmalin ravintolat tulevat työllistämään yhteensä 16 työntekijää. Vaikka Zarmalilla on hyvä työntekijäverkosto, hän työskentelee Kotipizza-ravintoloissaan täysillä mukana, varsinkin viikonloppuisin, kun on kiirettä varmistaen kaiken sujuvuuden. ”Tärkeintä on, että asiakas on tyytyväinen”, Zarmal tiivistää.

Franchise News 13.1.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta