• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Uusi Pincho Nation -ravintolakonsepti aikoo avata 15 uutta ravintolaa Suomeen

Sirkusteemainen Pincho Nation -ravintola avattiin Lahteen elokuussa ja nyt tavoitteena on avata ravintolat Jyväskylään, Ouluun, Tampereelle ja Vaasaan.

Mieleenpainuva sisustus sekä laaja valikoima tapaskokoisia ruoka-annoksia ja värikkäitä drinkkejä ovat jo saavuttaneet suosiota niin Lahdessa, Turussa kuin suurimmassa osassa Ruotsin, Tanskan ja Norjan suurista kaupungeistakin. Pincho Nation on sovellusravintola, jossa asiakas varaa pöydän, tilaa ja maksaa tilauksensa käyttäen mobiilisovellusta. Tämä ruotsalainen ravintolaketju suunnittelee avaavansa vähintään viisitoista uutta ravintolaa Suomeen seuraavan kolmen vuoden aikana.


”Uuden ravintolan avaaminen Lahteen on virstanpylväs laajennussuunnitelmissamme. Pincho Nation on hyvin vakiintunut Ruotsissa, jossa näitä ravintoloita on yli 65, ja olemme nyt innokkaita kasvamaan nopeasti suomalaisilla markkinoilla. Tämä konsepti on otettu todella hyvin vastaan Turussa, ja nyt keskitymme perustamaan ravintolan vähintään viidelletoista uudelle paikkakunnalle seuraavan kolmen vuoden aikana”, kertoo Jan Wallsin, Pincho Nation AB:n toimitusjohtaja.

Pincho Nation perustettiin 2012 ja se saavutti nopeasti suosiota ainutlaatuisella konseptillaan. Suosion kasvaessa myös konseptin franchisingista kiinnostuttiin. Tänä päivänä 85% kaikista ketjun pohjoismaisista ravintoloista pyörii franchising-sopimuksella.


”Lahden Pincho Nationin omistaa ja sitä pyörittää suomalainen tytäryhtiö, mutta tavoitteenamme on kasvaa franchising-periaatteella myös muualla Suomessa. Olemme todella ylpeitä franchising-mallistamme ja yrittäjistämme kaikissa maissa. Heillä on paikallistietoutta ja he voivat keskittyä parhaaseen palveluun ja laadukkaaseen ruokaan. Pincho Nation tarjoaa rakenteet, työkalut ja vahvan konseptin”, Wallsin lisää.

Franchise News 14.1.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta