• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

UUSI TIE FRANCHISINGYRITTÄJÄKSI -OPAS ILMESTYI

Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on osoittanut tarpeellisuutensa ja suosionsa franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneitten keskuudessa. Päivitetty julkaisu on juuri tullut painosta ja siitä on ilmestynyt myös digiversio.

Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on laajasti ketjujen ja yritysneuvontapisteiden käytössä oleva julkaisu, joka on nyt päivitetty ja julkaistu. Ko. tahot jakavat opasta maksutta franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille Suomen Franchising-Yhdistyksen sekä franchisingsektorin asiantuntijapalveluyritysten ohella. 

”Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on ainoa maksuton, suomenkielinen tietolähde franchisingyrittäjyydestä ja siksi hyvin tarpeellinen julkaisu markkinoilla”, toteaa projektipäällikkö Katja Makkonen Franchise Newsistä, joka on julkaisun tuottaja. 

”Useat ketjut käyttävät opasta apuvälineenä yrittäjärekrytoinnissa, koska ne ovat huomanneet julkaisun lisäarvon omalle toiminnalleen. Usein ketjun yrittäjyydestä kiinnostuneella ei ole aiempaa kokemusta franchisingista ja siksi opas on omiaan helpottamaan perustiedon antamisessa ennen päätöksentekoa”, arvioi puolestaan franchisingasiantuntija Henri Laakso FranCon Franchise Consultingista.

Painettua opasta voi tilata jaettavaksi pelkillä postimaksuilla Franchise Newsin toimistolta sähköpostitse: news@franchisenews.fi

OPAS ON LUETTAVISSA MYÖS DIGILEHTENÄ TÄÄLLÄ


Franchise News 22.12.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta