SFY:n ryhmämatka Las Vegasiin

IFA Convention Las Vegas, Nevada 15.-18.2. 2015

Suomen Franchising-yhdistys järjestää perinteisen ryhmämatkan franchisingalan päätapahtumaan eli IFA:n vuotuiseen konferenssiin.

Puhujia maailman huipulta
Aikaisempia pääesiintyjiä IFA Conventionissa ovat olleet mm. Bill Clinton, George W. Bush , Colin Powell, Condoleeza Rice, Mitt Romney ja Leon Panetta. Missä muualla voit päästä kuulemaan ja tapaamaan saman tason esiintyjiä?! Lista saa nimekästä jatkoa myös 2015.

"Yli 20 vuoden kokemuksella franchisingtapahtumista ympäri maailmaa voin sanoa, että IFA Convention on alan ykköstapahtuma. Siksi olen taas lähdössä vuoden 2015 tapahtumaan mukaan!" Henri Laakso, FranCon Franchise Consulting

Tapahtuma eli IFA Franchise Convention järjestetään 15.-18.2.2015. Tapahtumapaikkana on MGM Grand Hotel & Casino Las Vegasissa.  Osallistujia tapahtumassa on lähes 4000 ja monipuolisesta seminaari- ja messuohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle ketjulle ja alan toimijalle toiminnan kehittämiseen eväitä. Pääpaino ohjelmassa on seminaareissa ja "Round Table" -keskusteluissa, joissa puhujina on mm. ketjujen vetäjiä USA:n/maailman johtavista franchisingketjuista. He jakavat avoimesti käytännön toiminnasta kertynyttä osaamistaan.

Matkaan sisältyy myös suomalaisten osallistujien oma ohjelma. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Suomen Franchising-yhdistykseen.

Lisätietoja tapahtumasta: http://convention.franchise.org/home

Franchise News 6.11.2014

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta