NAISET FRANCHISINGYRITTÄJINÄ -“ YRITTÄJÄREKRYTOINTIKAMPANJA

Vuoden vaihde on tyypillisesti otollista aikaa miettiä uusia uraratkaisuja. Sen vuoksi Ketju.fi toteuttaa yhteistyössä Mediaplanetin ja Kauppalehden kanssa yrittäjärekrytointikampanjan, jossa kohderyhmänä on tällä kertaa erityisesti naiset. Suomessa toimivista franchisingyrittäjistähän puolet on naisia, ja siksi se on erityisen otollinen kohderyhmä yrittäjärekrytointia ajatellen.

 Juuri ennen joulua (19.12.) ilmestyy Kauppalehden liitteenä sekä digitaalisena kampanjasivustona erikoisjulkaisu: Nainen ja ura.

 Yksi julkaisun pääteemoista on Franchisingyrittäjyys uraratkaisuna. Ideana on lisätä uravuosiaan viettävien naislukijoiden tietoisuutta franchisingyrittäjyyden tarjoamista mahdollisuuksista sekä motivoida alan vaihtoa suunnittelevia naisia ryhtymään franchisingyrittäjiksi. Sisällön avulla sekä mainosnäkyvyydellä julkaisussa yrittäjiä rekrytoivat franchisingketjut saavat äänensä kuuluviin ja valtakunnallista näkyvyyttä franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneiden lukijoiden keskuudessa.

Franchisingteemasta tuotetaan julkaisuun oma aukeamansa, joka koostuu mm. asiantuntija-artikkelista (haastateltavana franchisingasiantuntija Henri Laakso, FranCon Franchise Consulting) ja sen viereiselle sivulle tulevista franchisingketjujen rekrytointi-ilmoituksista. Sivulle mahtuu 9 ketjun ilmoitukset (koko 80 x 100 (leveys x korkeus)).

Ilmoituksen hinta on Ketju.fi-sivustolla mukana oleville ketjuille todella edullinen: 695€ (+alv) ja muille ketjuille 795€ +alv.

NYT ON KIIRE! Ja siksi nopeimmat palkitaan! Varaukset tulee tehdä viimeistään ensi tiistaina 9.12.

Varaa paikkasi heti Ida-Marialta:

Ida-Maria Otonkorpi, p. 040-5285077 tai idamaria.otonkorpi@mediaplanet.com


Franchise News 4.12.2014

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta