Talousverkko -tilitoimistoketju laajenee Itä-Uudellemaalle

APL Balance Oy avaa maaliskuun alusta Suomen Talousverkko Oy:n franchise -“tilitoimiston Porvoon Tarmolaan. Tilitoimistoyrittäjänä aloittaa KLT Anita Appel.

Porvooseen avattava tilitoimisto on Suomen Talousverkolle uusi aluevaltaus ja tukee ketjun kasvu-strategiaa Suomessa. Tällä hetkellä Talousverkolla on Uudenmaan alueella 14 tilitoimistoa. Markkinaosuutta pyritään kasvattamaan liiketoimintakauppojen ohella myös yksittäisiä tilitoimistoja avaamalla.- Ketjuyrittäjyys oli meille alusta lähtien itsestään selvyys. Pienyrittäjän resurssit kun eivät yksin riitä laadukkaan ja modernin tilitoimistopalvelun toteuttamiseen. Suomen Talousverkon avulla voimme tarjota asiakkaillemme modernin kirjapitopalvelun lisäksi myös talousjohdon konsultointi-, HRM- sekä ulkoistuspalveluja koko itäiselle Uudellemaalle jatkaa Anita Appel.

APL Balance Oy samaan aikaa myös Lahden talousalueelle

Talousverkko on valinnut APL Balance Oy:n jatkamaan Talousverkko -“tilitoimiston toimintaa myös Lahdessa. Edellinen Lahden Talousverkko -“yrittäjä Tanja Piensalmi on siirtymässä uusien haasteiden pariin ja Suomen Talousverkko Oy on ostanut Tanjan liiketoiminnan. Talousverkko haluaa edelleen jatkaa Lahden toimintaa yrittäjävetoisesti.

- Lahden liiketoiminnan jatkuminen APL Balance Oy:n toimesta varmistaa asiakkaittemme yrittäjälähtöisen palvelun jatkumisen Kanta-Hämeen talousalueella.Yrittäjyys on Talousverkon toiminnan selkäranka ja antaa asiakkaillemme mahdollisuuden henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun, hyödyntäen kuitenkin samalla ketjun mukanaan tuomia sähköisen taloushallinnon mahdollisuuksia, kommentoi Suomen Talousverkko Oy:n yrittäjäpalveluista vastaava Reija Härkönen.

Franchise News 3.3.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »