• Facebook
  • x
  • Linkedin

Frankis Group muuttaa nimensä Kotipizza Groupiksi

Kotipizza-ketjun emoyhtiö Frankis Group Oyj muuttaa nimensä Kotipizza Group Oyj:ksi. Konserni keskittyy jatkossa entistä vahvemmin uusien franchising-ravintolakonseptien kehittämiseen. Ensimmäisen uuden ketjun on määrä käynnistyä tämän vuoden aikana.

Kotipizza Group -yhtiöihin kuuluvat Suomen suurinta pizzaketjua hallinnoiva Kotipizza Oyj ja Helsinki Foodstock Oy, joka on erikoistunut tukkukauppaan franchising-periaatteella toimiville ravintolaketjuille. Kotipizza Group suunnittelee panostavansa jatkossa ravintolakonseptien kehittämiseen Kotipizza-ketjun rinnalle.

-Kansainvälisen ravintola-alan suurin trendi on fast casual eli epämuodollinen ruokailu, jossa panostetaan Kotipizzan tavoin kohtuuhintaiseen, mutta perinteistä pikaruokaa aidompaan ja laadukkaampaan ruokakokemukseen-, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

Ensimmäinen uusi ketju käynnistyy tämän vuoden aikana

Kotipizza Group on allekirjoittanut aiesopimuksen  ensimmäisestä uudesta ravintolaketjusta. Yhtiön on määrä avata uuden ketjun ensimmäinen ravintola Helsinkiin tämän vuoden aikana. Kotipizza perustaa Helsinkiin myös uuden tuotekehitysyksikön, joka palvelee sekä Kotipizzan tuotekehitystä että uusien ravintolakonseptien kehittämistä.

Kotipizza Groupin kotipaikka on Helsinki. Yhtiön entisessä kotipaikassa Vaasassa sijaitseva Kotipizza Oyj:n toimipiste suljetaan kesäkuussa.

Franchise News 6.3.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta