• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Musti ja Mirri laajenee Ruotsissa

Ruotsalaiset Arken Zoo ja Djurmagazinet -ketjut siirtyvät Mustin ja Mirrin omistukseen.

Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikeketju Musti ja Mirri on ostanut ruotsalaisen Zoo Support Scandinavia Ab:n, joka omistaa franchise-ketjut Arken Zoon sekä Djurmagazinetin.

-“ Tuntuu hienolta yhdistää voimat Ruotsissa vahvojen ja perinteisten ketjujen kanssa. Arken Zoon ja Djurmagazinetin myymälöitä johtavat omistautuneet yrittäjät, joilla on osaava henkilöstö tukenaan. On monia alueita, joilla voimme luoda yhä parempaa tarjontaa ja elämyksiä asiakkaillemme sekä heidän lemmikeilleen. Kaupan ansiosta voimme tarttua lemmikkieläintarvikkeiden myynnin kasvumahdollisuuksiin, Mustin ja Mirrin toimitusjohtaja Mika Sutinen toteaa.

Zoo Supportilla on 91 myymälää ympäri Ruotsia. Ketju tarjoaa erilaisia palveluita ja tuotteita lemmikeille ja niiden omistajille aina eläinruoasta tarvikkeisiin. Useissa Zoo Supportin toimipisteissä on myymälän lisäksi trimmaus- ja eläinlääkäripalvelut.

Yrityskaupan myötä Mustilla ja Mirrillä on 220 myymälää, joista 107 on Suomessa ja 113 Ruotsissa. Ketjun myymälöiden yhteenlaskettu kuluttajamyynti on noin 220 miljoonaa euroa vuodessa.

Yrittäjät 13.4.2015

Franchise News 14.4.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta