Kotipizzalle uudet näytöt

Suomalainen Seasam Digital toimittaa Kotipizzalle älykkäät mainos- ja infonäytöt.

Digitaalisia näyttöjä valmistava Seasam Digital Oy on solminut sopimuksen Kotipizzan kanssa. Mikkeliläinen pk-yritys toimittaa Kotipizzalle yli tuhat mainos- ja infonäyttöä lähes 300 ravintolaan. Menu-hinnastoista ja ajankohtaisista asioista kertovat uudet näytöt asennetaan kaikkiin Kotipizza-ravintoloihin kesään 2016 mennessä.

Näyttöjärjestelmä koostuu näytöistä sekä niistä ohjaavista laitteista ja ohjelmistosta. Näytöillä näkyvää sisältöä voidaan päivittää ja kohdentaa paremmin kuin ennen. Älykäs näyttö tuottaa jatkuvasti tietoa, jonka avulla voidaan kehittää viestien huomaamista näytöillä ja saada tätä kautta investointi tuottamaan yhä paremmin.

-“-‰Olemme jo vuosia hyödyntäneet digitaalisuutta ravintoloissamme ja nyt halusimme seuraavan sukupolven järjestelmän toimittajaksi luotettavaksi todetun kumppanin, jolla on selkeät referenssit laajoista valtakunnallisista toteutuksista, sanoo hankkeen kilpailutuksesta vastannut Kotipizzan operatiivinen johtaja Olli Väätäinen tiedotteessa.

Seasam Digital on toimittanut näyttöjä muun muassa useille vähittäis- ja erikoiskaupan ketjuille, ravintolaketjuille, kauppakeskuksille, areenoille ja messukeskuksille. Yrityksen mukaan info- ja mainosnäyttöjen käyttö on murrosvaiheessa.

Yrittäjät 14.4.2015

Franchise News 14.4.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta