Starbucks ja Kesko yhteistyöhön

Starbucks laajentaa toimintaansa Suomessa ryhtymällä yhteistyöhön Keskon kanssa

Amerikkalainen kahvilajätti Starbucks ja Ruokakesko ovat solmineet lisenssisopimuksen Starbucks-kahviloiden avaamisesta K-kauppoihin eri puolille Suomea. Ensimmäinen kahvila avataan K-citymarket Sellossa Espoossa tänä vuonna. Kahviloita aiotaan avata myös keskeisille liikepaikoille pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

"Starbucksin toiminnan ydin on ylivoimaisen asiakaskokemuksen luominen. Se on ensiarvoisen tärkeää myös K-kaupoille", sanoo Jorma Rauhala, Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja.

"Suomalaiset juovat lähestulkoon eniten kahvia maailmassa. Olemme iloisia kumppanuudesta Keskon kanssa, minkä ansiosta toimintamme Suomessa laajenee. Starbucks haluaa olla siellä, missä asiakkaatkin, ja se tekee Keskosta erinomaisen kumppanin päivittäistavarakaupan sektorilla", toteaa Arjan Oudejans, Starbucks Emean brändiratkaisujohtaja.

Starbucks avasi Suomen ensimmäisen kahvilansa Helsingin lentoasemalla vuonna 2012. Nyt Starbuckseja on pääkaupunkiseudulla kolme, kaksi lentoasemalla ja yksi Helsingin keskustassa. Yhdysvaltain ulkopuolella Starbuckseja on lähes 2 200 Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

Kauppalehti 21.4.2015

 

Franchise News 21.4.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta