Franchise News Day -“ franchisingsektorin ajankohtaispäivä

Tiistaina 22.9.2015 järjestetään Helsingissä franchisingseminaari ja networking-tapahtuma, joka kokoaa franchisingsektorin toimijat yhteen! 

Suomeen on kauan kaivattu koko franchisingsektorin laajamittaista tapahtumaa, jossa franchisingsektorilla työskentelevät ammattilaiset kohtaavat. Tilaisuuteen kutsutaan kaikki Suomessa franchisingketjujen ketjujohdossa työskentelevät toimitusjohtajat, ketjujohtajat, franchisingpäälliköt, kehityspäälliköt, aluejohtajat jne. Lisäksi tilaisuuteen kutsutaan ketjuille palveluitaan tarjoavia tahoja esittelemään uusimmat palveluratkaisunsa.

Kansainvälisen mallin mukaisesti Franchise News Day on suunniteltu nimenomaan uutispäiväksi franchisingsektorilla. Tapahtuma on yhdistetty seminaari ja networkingtilaisuus, joka tarjoaa erinomaiset puitteet verkostoitumiseen alan toimijoiden kesken.

Seminaarissa tuodaan julki alan uusimmat puheenaiheet ja uutiset. Avainpuhujina ovat alan ajankohtaisimmat henkilöt ja tilaisuuden -vauhdista- huolehtii julkisuudesta tuttu juontaja. Tilaisuudessa julkistetaan myös -Franchisingsektorin kasvuselvitys 2015- -“tutkimuksen uunituoreet tulokset (julkistamistilaisuus), uusin Franchise News ja uusimmat tuulet maailmalta. HUOM! Tilaisuus toteutetaan valittujen yhteistyökumppanien kanssa ja se on osallistujille maksuton.  


Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.Franchise News 29.4.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta