Raision Kotiapu liittyy Alina Hoivatiimiin

Raision alueella toimiva Raision Kotiapu siirtyy kaikkine liiketoimintoineen valtakunnallisen Alina Hoivatiimin osaksi. Kotisiivousta, hoiva- ja asiointiapua tarjoava yritys on osa Alinaa 15.5.2015 alkaen.

Kaikki Raision Kotiavun työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Alina Hoivatiimin palvelukseen.

-Alinaan liittyminen tarkoittaa sitä, että Raision Kotiavun asiakkaiden palvelut säilyvät ja monipuolistuvat. Myös henkilökunnan työpaikat pystytään turvaamaan-, toteaa yrittäjä Harri Jutila. Liiketoimintakaupan jälkeen Jutila keskittyy nyt rakennusalan yritykseensä.

Raision Kotiavun tarjoamat palvelut pysyvät ennallaan, mutta näitä tullaan kehittämään ja laajentamaan entistä laadukkaammiksi.

-Arvostan Raision Kotiavun työntekijöiden tekemää laadukasta työtä, ja toivon voivani auttaa työn sekä työolojen kehittämisessä jatkossa. Odotan uutta alkavaa yhteistyötä innolla-, kertoo Alina Hoivatiimin ketjujohtaja Satu Jäntti.

Kaupan ansiosta Alina Hoivatiimi saa nyt entistä vahvemman jalansijan Raisiossa. Franchising-periaatteella toimiva ketju aloitti toimintansa Raisiossa vuoden 2014 alussa. Yrittäjänä toimii lh Heidi Toivonen. 

Franchise News 8.5.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta