Uuden konseptin Kotipizza Buffet avaa Kalasatamaan

Kalasataman Kotipizza-ravintola on uuden buffet-konseptin mukainen lounasravintola. Muita uusia pääkaupunkiseudulle avanneita ravintoloita ovat toukokuussa avannut Munkkiniemen Kotipizza sekä huhtikuussa avanneet Haukilahden Kotipizza ja Tapiolan Kotipizza.

Kalasataman Kotipizza Buffet on uudenlainen konsepti, joka on avoinna arkipäivisin klo 10-15. Avajaisia vietetään torstaina 4.6. Ensimmäistä kertaa Kotipizza-ravintolassa valikoima koostuu pizzasliceista eikä kokonaisista pizzoista. Valikoiman perustana ovat Kotipizzan tuoreet raaka-aineet ja tarkoin kehitellyt valmistusmenetelmät. Pizzaslicejen lisäksi valikoimaan kuuluu salaattipöydän antimet, joista on mahdollista koota myös herkullinen salaattilounas. 

Tapiolaan on huhtikuussa avannut uuden ilmeen mukainen Kotipizza-ravintola osoitteeseen Louhentie 2. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä. Kotiinkuljetus hoidetaan ympäristöystävällisesti sähköautolla. Kotiinkuljetus kattaa avauksen myötä myös Otaniemen ja Keilaniemen, johon kotiinkuljetusta ei aikaisemmin ole saanut.

Franchise News 4.6.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta