Kotipizza myyntiennätykseen

Kotipizza-ravintoloiden myynti ylitti heinäkuussa seitsemän miljoonaa euroa.

Kotipizza Group Oyj:n Kotipizza-ravintolat tekivät viime kuussa kaikkien aikojen kuukausittaisen myyntiennätyksen. Ravintoloiden myynti oli heinäkuussa 7,07 miljoonaa euroa, mikä on 12 prosenttia enemmän kuin vuoden 2014 heinäkuussa.

-“-‰Olemme onnistuneet kasvamaan jatkuvasti suomalaisen pikaruoka-alan raportoitua keskivertoa voimakkaammin. Kasvu kertoo ennen kaikkea Kotipizzan franchising-yrittäjien onnistumisesta, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen tiedotteessa.

Lähes kaikki Kotipizza-ravintolat ovat franchising-yrittäjien pyörittämiä. Vuoden aikana Kotipizzojen määrä on kasvanut 263 ravintolasta 269:ään.

Helsingin pörssin päälistalle heinäkuun alussa listautuneen pitsaketjun kesä on ollut vahva. Kesäkuussa myynti oli 6,54 miljoonaa euroa, eli noin 16 prosenttia edellisvuoden kesäkuuta paremmin.

Vuoden 2014 tilikaudella Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti oli yhteensä 70,5 miljoonaa euroa ja Kotipizza Groupin liikevaihto 52,2 miljoonaa euroa. Kotipizza on perustettu vuonna 1987.

Suomen Yrittäjät 7.8.2015

Franchise News 10.8.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit