• Facebook
  • x
  • Linkedin

Franchisingsektorin yrittäjärekrytointitutkimus starttaa pian!

FranCon Franchise Consulting toteuttaa ensimmäisen valtakunnallisen Yrittäjärekrytointitutkimuksen.

Kiinnostaisiko sinua tietää, miten muut ketjut onnistuvat yrittäjärekrytoinnissa?

Hyvien ketjuyrittäjien löytöminen on usein haastavaa. Jotkut ketjut onnistuvat siinä paremmin kuin toiset. Mutta miksi? Miten onnistuvat ketjut toimivat, millaisia kokemuksia on syntynyt? Millaisia keinoja ja välineitä niillä on käytössä?

Henkilöstön rekrytoinnista on tehty Suomessakin useita tutkimuksia, mutta yrittäjärekrytoinnista ei juurikaan. Siksi FranCon Franchise Consulting toteuttaa nyt ensimmäisen valtakunnallisen Yrittäjärekrytointitutkimuksen, jossa tavoitteena on selvittää laajasti ketjujen yrittäjärekrytoinnin nykytila, tavoitteet, onnistumiskokemukset ja koetut haasteet. Samoin tutkimuksessa kysytään kokemuksia ja näkemyksiä erilaisista rekrytointikanavista ja muista välineistä. Tutkimus tullaan toteuttamaan sähköisesti ja puhelimitse marras-joulukuun aikana. 

Osallistumalla tutkimukseen ketjut antavat arvokasta tietoa yrittäjärekrytointinsa onnistumisista ja haasteista ja saavat vastavuoroisesti kattavan raportin muiden ketjujen kokemuksista. Tutkimuksen loppuraportissa tulokset esitetään kuitenkin vain tilastollisina yhteenvetoina ilman vastaaja-/ketjukohtaista erittelyä. Tutkimuksen yhteenveto julkaistaan Franchise Newsin numerossa 1/2016. 

Franchise News 27.10.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta